Vælg side

SpotASport – find nemt sportslige aktiviteter som passer præcist til dig

SpotASport – find nemt sportslige aktiviteter som passer præcist til dig

Kender du også det med, at du mangler en aktivitet eller en sportsgren i dit nærområde? Eller mangler du nogen eller noget, som kan hjælpe dig med, at holde motivationen oppe når du dyrker sport?

Så er løsningen en dansk produceret app, som hedder SpotASport og du kan finde deres website her.

Den er ikke blot endnu et socialt netværk, men et fællesskab for mennesker der holder af at dyrke sport, på alle niveauer, i alle aldre, køn og niveauer. Den hjælper dig med, at møde andre mennesker med de samme interesser som dig selv. Den bringer folk sammen; privat såvel som virksomheder, således er SpotASport et åbent miljø for alle parter.

Kamil, som er stifter og idémand bag SpotASport, fortæller følgende om den nye tjeneste, som netop er frigivet til download og gratis brug i Danmark.

kamil-spotasport“Vores innovative virksomhed Apptres, som består af 3 iværksættere: Michael Schjerbeck Jensen, Kamil Hedegaard og Jamal Hajjaj. Jeg er CEO i virksomheden, og stifter af sports-applikationen, SpotASport som er LIVE på AppStore & GooglePlay.”

“Jeg kunne godt tænke mig, at fortælle min historie, som stifter af SpotASport – hvordan jeg fik ideen til, at opfinde en platform der har formål, at samle sportsentusiaster et sted, gør det nemmere at finde de sportslige events, og hvordan jeg tænker man på bedste vis bygger et fornuftigt fundament til et sportsfællesskab.”

Hvad er SpotASport?

“Det er en ny og innovativ social sports applikation – der har til formål, at samle sports entusiaster et sted, uanset niveau, lokation, sportsinteresse, alder og køn. SportASport er en ny og nem måde at opdage/tilmelde sig sportsbegivenheder på, finde træningsmakker, holde øje med sin aktivitet og igennem en sjov og innovativ konkurrencemåde dyste mod andre deltager i applikationen på kyrds og tværs af landegrænser.”

spotasport-app-map spotasport-in-app

“Det er en applikation der udelukkende tager udgangspunkt i brugeren og de sportsgrene de enkelte brugere er interesseret i. Brugere har mulighed for at tilpasse sin søgningen/spot alt efter sportsgren, alder, køn, niveau, tid og meget mere. Brugeren bliver ligeledes påmindet såfremt der opstår et “event-match” i den ønskede radius, som brugeren har bestemt hvis et eller flere af ”favorit” sportsgrene vælges af andre brugere i begivenheden der oprettes.”

“Vi sætter ligeledes fokus på, at få folk ud og dyrke mere motion via vores “konkurrencer”. Her har brugeren muligheden for, at “tracke” aktivitet målt i gå/løbeafstand og på samme tid konkurrere mod andre SpotASport brugere på tværs af applikationen.”

“Brugere har ligeledes mulighed for, at se sin aktivitet pr. dag, uge, måned samt år. Vi vil inden for nærmeste fremtid bruge disse informationer til, at indføre “en innovativ” måde, at tracke aktivitet på. Brugere vil blive “belønnet” for, at være aktive, hvor vi vil indføre sæsoner med tildeling af “points” til brugerne, sådan så man kan sammenligne sig med venner, bekendte og andre brugere i app’en verden over.”

spotasport-app-banner-2

SpotASport er ikke kun for private

“Vi hjælper også virksomheder med at nå ud til jeres potentielle kunder, igennem vores “Udforsk virksomheder”. Her har brugere mulighed for, at hurtigt danne sig overblikket over de “events” som virksomheder har oprettet. Potentielle kunder/deltagere kan spotte de begivenheder, som virksomhederne opretter. På denne måde sørger vi for bedre synlighed af sportsbegivenheder. Vi vil bare hjælpe og gøre en forskel for samfundet.”

“Her er vi allerede indgået samarbejde med RaceHall, OCR-DanmarkRunnersDKFaldskærms-klubben Center-Jump fra Odense og AarhusMotion. Det er her virksomhedernes “events” bliver synlige for vores brugere.”

“Brugere har mulighed for, at følge virksomhederne og dermed blive ”mindet om” når der bliver oprettet et sportsevent eller konkurrence fra virksomhedens side.”

“Som afsluttende kommentar kan jeg kun sige, at med SpotASport har vi ville lave en platform, som skal gøre det nemt at være aktiv. Det skal være hurtigt og nemt, at finde en aktivitet der passer til netop dig – og sammen med folk, som har sammen interesse eller passion som dig.”

Du kan helt gratis downloade og bruge app’en.

Download den til iOS eller Android via én nedenstående links.

cashback app ios iphone cashback app android


Nu vi er ved sport, så vil jeg også nævne noget gymnastikudstyr, som kan bruges af børn, unge og voksne. Jeg spår det til, at få en popularitet som de blå og sorte trampoliner – omend lidt dyrere selvfølgelig. Airtracks er det nye sort! Og vi har en dansk producent af dem – Funtrax fra Them udenfor Silkeborg. De er dansk designet og dansk kvalitetssikret og produceret på en nøje udvalgt fabrikant i asian.

airtrack til hjemmet

Om forfatteren

Martin L. Christensen

Martin L. Christensen driver til dagligt bloggen Gode-Tips.dk og webshoppen Sitontop.dk, som sælger high end oppustelige kajakker og oppustelige paddle boards.

3 Kommentarer

 1. Casper

  Det er en virkelig smart app og den er brugervenlig

  Svar
 2. Jan Broni

  Super ide og meget brugbart 🙂

  Svar
 3. Tania

  Virkelig en god app – meget brugbar, godt koncept og god vision.

  Svar

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Login

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Del på Facebook

Spred noget kærlighed og del siden med dine venner, så de kan få gavn af artiklen.

Shares