Vælg side

De bedste gaveideer til bacheloren og kandidaten

Sommeren er over os, og det betyder også, at mange studerende færdiggører deres studier. Det vil ofte også betyde en række festlige begivenheder, hvor du måske er inviteret med. Hvad enten du skal fejre en bachelor eller kandidat, er det altid god stil at medbringe en gave. Derfor har vi samlet vores bud på de bedste gaveideer til disse formål.

Gaven til drengen

I dette afsnit vil vi starte med at tage udgangspunkt i drengen, uanset om det er en student, bachelor eller kandidat. Der venter formentlig et arbejdsliv eller fortsat skolegang for denne, og dette kan du virkelig præge. Derfor anbefaler vi, at du giver en fed og lækker arbejdstaske til den unge fyr, der står med livet foran sig. Her har vi fundet denne arbejdstaske i vintage læder, som kan fås hos Bestman til 999kr.

Arbejdstasken er ganske minimalistisk og meget robust. Den har et lækkert look af antikt læder, som gør, at den unge dreng vil være fantastisk godt klædt på til arbejdslivet eller på sine studier fremadrettet. Der er plads til computeren, notesblokken og eventuelt en mindre bog. Der medfølger også en skulderrem, som gør det let at cykle med tasken. Derfor er dette vores absolut mest anbefalelsesværdige gave, der kan gives til den stilrene unge mand, som ønsker en praktisk taske til hvad end, fremtiden nu må bringe. Gaven er måske ikke det mest SU-venlige, hvis man giver den alene. Derfor anbefaler vi også, at I slår jer sammen om den, og overrasker den I skal fejre, med en flot gave.

Gaven til pigen

Pigerne sætter ofte pris på design og indretning, hvorfor vi har fundet en lidt anden type gave til dette formål. Her anbefaler vi de bedste artikler til køkkenet efter vores smag. Vi anbefaler, at man sammensætter tallerkner og bestik til studinen/bacheloren/kandidaten fra HouseDoctor, som kan købes hos FORMajour lige her. HouseDoctor laver noget helt unikt og minimalistisk interiør, som absolut vil falde i pigens smag. Tilmed ender det heller ikke i den dyre ende, hvis man slår sig sammen.

Her kan man enten blot give tallerknerne eller bestikket som gave. Tallerknen er lavet i keramik og er utrolig minimalistisk og stilren – en tallerken, pigen vil sætte pris på som en del af hendes interiør.  Hun er måske ved at flytte hjemmefra eller er allerede fløjet fra reden, hvorfor vi anslår dette som en rigtig god gave til pigen. Tallerknerne ligger til 95kr. stykket.

Bestikket er guldbelagt og af rustfrit stål, og det går bare utrolig pænt sammen med tallerknerne eller med andre tallerkner – for den sags skyld. Bestikket kommer som et sæt á dét på billedet: En gaffel, kniv, teske og en spiseske. Sættet ligger samlet til 40kr stykket. Derfor bliver det altså hurtigt en SU-venlig gave, hvis I eksempelvis køber 4 sæt.

Gaven til den aktive ven eller veninde

Vi har alle en ven eller veninde, der er en anelse mere ‘sporty’ end os selv. Derfor kommer vi også med en anbefaling af en gave til denne person. Særligt henvender vi os her til din ven, der cykler meget. Cykelsporten er nemlig blevet ekstrem populær – også iblandt de unge. Der er typisk også en del vedligeholdelse og reparation forbundet med at cykle. Derfor kan en rigtig god gave være kulfiber til reparationen. Du har måske ikke lige hørt om kulfiber før. Din cyklende ven vil dog helt sikkert vide, hvad det er, og hvordan man bruger kulfiber i reparationen af sin racercykel. Kulfiber er heller ikke dyrt, men en yderst vigtig komponent i reparationen.

Kulfiber kan købes på Gordner.dk til 399,- og her får du altså en gave, som din cyklende ven vil blive rigtig glad for.

Vi ønsker jer nogle mindeværdige stunder sammen med de unge, der skal fejres! Med disse gaver vil du være godt klædt på til også at gøre et rigtig godt indtryk.

Om forfatteren

Martin L. Christensen

Martin L. Christensen driver til dagligt bloggen Gode-Tips.dk og webshoppen Sitontop.dk, som sælger high end oppustelige kajakker og oppustelige paddle boards.

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Login

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Del på Facebook

Spred noget kærlighed og del siden med dine venner, så de kan få gavn af artiklen.

Shares