Vælg side

Fix dit slice når du spiller golf

Fix dit slice når du spiller golf

Stop med at slå slices og slå midt ned på fairway’en

Jeg spiller golf – lidt golf ihvertfald. Jeg har taget golfkort og er medlem i Tollundgaard Golfklub. Da jeg tog mit golfkort fik jeg golftræning af en dygtig instruktør, men det er dyrt og man får ikke mange timer at gøre godt med, så jeg havde mange problemer i starten. Jeg døjede som mange mange andre nybegyndere med at alle mine slag strøg ud til højre i en rigtig fin bue og med kæmpe skru, så den nærmest kom tilbage igen. Det skete 9 ud af 10 gange. Frustrerende når det sker for 117. gang i streg! Nogen gange kunne vi snakke på vej hjem i bilen om det ene slag som strøg lige ned af fairway’en – èt slag! Så en dag på golfbanen snakkede jeg med et mangeårigt medlem i klubben om mit fine slice som jeg nok ikke brugte på det rigtige tidspunkt. Nej det må du nok sige… Men han fik nærmest stoppet mit ukontrollerbare slice med ét! Hvordan kan det gøres så let og så hurtigt, når man havde handicap 52! (ja det er forbedret MEGET siden heldigvis). Svaret er meget simpelt. Se slice fix før- og efter-billede.

Golf slice greb

Slice fix før – normalt golf grip med venstre hånd

Læg mærke til min venstre hånd. Den er drejet endnu længere ind over jernet end man nok normalt vil. Lige en note her: jeg er jo amatør, når det kommer til golf, så flere kan måske påpege fejl i grebet på billederne og sikkert fødderne også, men billedet er kun taget med henblik på, at vise grebet. Grebet virker for mig og jeg slår ikke slice længere 🙂

Golf slice fix

Slice fix

Klik evt. ind på Youtube og se flere og mere fyldestgørende fixes af slices – udført af professionelle.

Om forfatteren

Martin L. Christensen

Martin L. Christensen driver til dagligt bloggen Gode-Tips.dk og webshoppen Sitontop.dk, som sælger high end oppustelige kajakker og oppustelige paddle boards.

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Login

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Del på Facebook

Spred noget kærlighed og del siden med dine venner, så de kan få gavn af artiklen.

Shares