Vælg side

Alternative råd til et liv uden smerter

Det kan være dybt frustrerende, at man efterhånden har gjort alt, hvad man kan tænke sig, og smerterne fortsat sidder fast i kroppen. Det kan også være mentalt, at man har nogle lidelser, man inderligt ønsker at slippe af med. Her kan alternative behandlingsformer være vejen frem.

Det er ret naturligt for mange at gå den medicinske vej først. Man taler måske først med sin egen læge, hvorefter man bliver henvist til forskellige eksperter, som forsøger at afhjælpe de lidelser eller smerter, man går rundt med. Men sommetider slipper man alligevel ikke rigtigt af med dem.

Her kan det eksempelvis være en mulighed at prøve medicinsk cannabis. Det er et middel, som fås i forskellige afskygninger, men grundlæggende er målet det samme. Det handler nemlig om at lindre smerter, få kroppen til at slappe bedre af og dermed få en øvet livskvalitet tilbage.

Søvnproblemer

Mange danskere lider af søvnproblemer, og årsagerne hertil kan være mange. Nogle har en masse tanker at tumle med, som så overføres til en masse uro i kroppen, når de skal sove. Andre har måske nogle fysiske ting, som gør det svært at sove. Uanset hvad, så kan cannabis olie sagtens have en positiv effekt på netop søvnproblemer

Det kan nemlig få den betydning, at kroppen slapper bedre af i en periode. Hermed får man mulighed for lettere at falde til ro og få sin søvn. Man skal naturligvis samtidig forsøge at arbejde med andre ting, som fungerer. Det betyder, at det kan være vigtigt at få en fast døgnrytme, så man lærer kroppen, hvornår det er tid til at falde rigtigt til ro.

Fysiske lidelser

Cannabis bruges også i medicinsk form mod fysiske lidelser, som selvfølgelig er et meget vidt begreb. Det kan eksempelvis være patienter, som har været igennem et hårdt forløb, der har tæret meget på kroppen. Her kan man bevare nogle smerter, som er problematiske at komme til livs, og det kan være meget frustrerende, hvis man bare gerne vil videre til sit ’gamle’ liv.

Andre kosttilskud

Der findes selvfølgelig også mange andre gode kosttilskud, som i forskellige former og situationer kan være meget anvendelige. Det kan eksempelvis være gurkemeje, som bruges rigtig meget til at afhjælpe forskellige betændelsestilstande i kroppen. Tager man en stor, men kontrolleret mængde i en periode, kan det virke antiinflammatorisk forskellige steder i kroppen.

Det samme kan fiskeolie, som også er et meget omdiskuteret produkt. Ofte skal man vælge en olie af høj kvalitet, og så skal man have en snak med en fagmand eller -kvinde, som kan vurdere de rette mængder i situationen.

Om forfatteren

Martin L. Christensen

Martin L. Christensen driver til dagligt bloggen Gode-Tips.dk og webshoppen Sitontop.dk, som sælger high end oppustelige kajakker og oppustelige paddle boards.

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Login

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Del på Facebook

Spred noget kærlighed og del siden med dine venner, så de kan få gavn af artiklen.

Shares