Vælg side

Anmeldelse af NanoCover til tekstil og læder + imprægnering af sofa

Anmeldelse af NanoCover til tekstil og læder + imprægnering af sofa

Dette er en anmeldelse af NanoCover til tekstil, læder, ruskind og microfiber, som forhåbentlig er med til, at gøre min – og måske din – hverdag lettere.

Du kender det med, at du lige har fået nye møbler – eller ander tekstil som beklædning – eller bare er beskyttende overfor dine møbler og håber at ungerne ikke spilder saftevand eller noget lignende på dem.

Det gør NanoCover og de har tænkt sig, at hjælpe dig med deres imprægnering til tekstil, læder, ruskind og microfiber.

–> Du kan købe NanoCover Tekstil + Læder her <–

Allerførst vil jeg dog komme med en vigtig oplysning!
Det er vigtigt, at du bruger handsker når du arbejder med NanoCover.
Der udover er det også meget vigtigt, at du sørger for, at følge brugsvejledningen helt minutiøst. Ellers vil virkning ikke have den ønskede og ventede effekt.

Se her i anmeldelsen om ikke det er et produkt, som også vil kunne sikre dine møbler og fjerne dine bekymringer for dem.

Jeg har lavet en step-by-step guide til NanoCover Tekstil + Læder og en dokumentation af effekten af imprægneringen til møbler og tekstiler.

Som du kan se på billedet, så indeholder pakken en brugsvejledning og en flaske med NanoCover imprægnering + en forstøver.

nanocover-tekstil-impraegnering-af-sofa

Før du starter med tekstil imprægnering af din sofa

Processen når du bruger NanoCover er vigtig. Sørg for at følge vejledningen grundigt, så imprægneringen af tekstiler og læder bliver som ønsket. Vigtigheden kan ikke understeges nok. Så får du heller ikke gjort skade på din sofa eller andre møbler du vil imprægnere.

Du skal rengøre dine møbler – og det samme gælder selvfølgelig også andre tekstiler – før du påfører imprægneringen. Er dit møbel eller andre ting som jakker osv allerede imprægneret med nano eller en anden forsegling, så vil NanoCover ikke give yderligere effekt.

Påføring af NanoCover til tekstil og læder

Du skal påfører forseglingen med forstøveren eller ved at rulle det på. Du kan også dyppe emnet, så der dannes en jævn hinde.

Det er vigtigt, at du lige lave en test først på et sted, som ikke er synligt fremme, hvis det er muligt. Alt efter om du påfører en stor mængde NanoCover, så kan emnet blive en tand mørkere.

Læder: Er det læder du vil forsegle, så skal du spraye NanoCover på en klud og så polere det ind i læderet. Læderet kan fremstå en anelse mørkere efter påførelse. Sørg for ikke, at lave “søer”, så resultatet bliver skjoldet.

Det var bare super super nemt, at bruge forsegling til min stol i microfiber. Bare spray på i jævnt og fint lag. Lad det tørre og emnet er beskyttet.

Tørring af forseglingen

Når du har påført NanoCover-forseglingen, skal den tørre i 1 time. Den fulde effekt opnåes efter ca 1 døgn. Du kan dog godt lave dråbetest på din sofa allerede efter en times tid.

Har du ikke fået den ønskede effekt, så tjek om du har renset emnet godt nok og om du har påført nok og jævn forsegling.

Resultatet af tekstil imprægneringen på møblerne

Jeg var faktisk meget spændt på resultatet, da reklamevideoer oftest er totalt overdrevede og nærmest umulige at replikere.

Fik jeg så den ventede effekt af Nano-behandlingen?

Jeg brugte i første omgang NanoCover Tekstil + Læder på en stofsofa og der, kan du som billedet viser, have svært ved at se effekten. Væske kan ikke prelle af på samme måde som på læder, ruskind eller microfiber.

Jeg lavede testen med vand og ikke noget farvet eller lignende. Men det jeg oplevede var, at det er utrolig nemt at suge op med køkkenrulle. Men kan suge det ud af stoffet.

Billede 2 viser da jeg efterfølgende brugte forseglingen på min microfiberstol. Her ser man tydeligt, at vandet preller af. Man kan nærmest se på billedet, at vandet løber af. Det skal nævnes, at dråbetesten er taget umiddelbart efter tørring og den fulde effekt opnåes efter et døgns tid.

nanocover-impraegnering-tekstil-ruskind-laeder-sofa nanocover-impraegnering-tekstil-ruskind-laeder-sofa-og-toej

Konklusion af testen af NanoCover tekstil imprægnering af sofa

Det er super nemt, at suge spildte væsker op. Så nu er det slut med kartoffelmel og knubberi.

Jeg skal helt sikkert have brugt NanoCover Tekstil + Læder på et par jakker og nogle sko også.

Du skal dog være opmærksom på, at en forsegling ikke holder evigt, da der jo er slid på møbler og tøj. Med de andre produkter jeg bruger fra NanoCover, så er min erfaring at jeg skal genopfriske forseglinger én gang årligt.

Dine havemøbler vil også have stor gavn af en gang imprægnering

Nåh ja, så har jeg iøvrigt tænkt mig, at bruge tekstil-forseglingen i bilen også. Jeg oplever, at det er tekstil, som er meget udsat. Selvom det er hårdfør tekstil, så er det udsat, da ungerne både har beskidt fodtøj, mad og drikkevarer med i bilen.

–> Du kan købe NanoCover Tekstil + Læder her <–

Se flere NanoCover-anmeldelser her på websitet.

 

Om forfatteren

Martin L. Christensen

Martin L. Christensen driver til dagligt bloggen Gode-Tips.dk og webshoppen Sitontop.dk, som sælger high end oppustelige kajakker og oppustelige paddle boards.

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Login

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Del på Facebook

Spred noget kærlighed og del siden med dine venner, så de kan få gavn af artiklen.

Shares