Vælg side

Anmeldelse af NanoCover Bad + Fliser

Anmeldelse af NanoCover Bad + Fliser

Endnu en anmeldelse af NanoCover Bad + Fliser, som forhåbentlig er med til, at gøre min – og måske din – hverdag lettere.

Vi kender alle sammen det, at skulle gøre brusenichen ren – uden at få det gjort…

Det er nemlig bare surt arbejde. Det betyder så ofte, at der går lang tid imellem man får det gjort. Med det resultat, at det bare bliver endnu mere surt. Masser af kalk, sæberester og snavs, som virkelig skal arbejdes af.

Allerførst vil jeg dog komme med en vigtig oplysning!
Det er vigtigt, at du bruger handsker når du arbejder med NanoCover.
Der udover er det også meget vigtigt, at du sørger for, at følge brugsvejledningen helt minutiøst. Ellers vil virkning ikke have den ønskede og ventede effekt.

Du skal også sikre dig, at du bruger dette rette produkt på den rette overflade, så du ikke får ringe effekt eller gør skade på overfladen.

Men jeg har måske fundet en løsning, som kan hjælpe dig!

–> Du kan købe NanoCover til bad, fliser og boligen <–

Svaret finder du her i anmeldelsen.

Jeg har lavet en step-by-step guide til NanoCover Bad + Fliser sæt.

Og så får du en dokumentation af effekten af NanoCover til badet også.

Som du kan se på billedet, så indeholder pakken en brugsvejledning, en klud, en flaske med rens og en flaske med forsegling.

nanocover til bad og fliser produkter

Før du starter med NanoCovers imprægnering af dine fliser

Denne proces er super vigtig. Sørg for at følge vejledningen grundigt, så forseglingen af fliserne bliver som ønsket. Vigtigheden kan ikke understeges nok.

Først bruger du enten NanoCover Basis Klargøring (er i pakken) eller NanoCover Universal Klargøring. Jeg bruger også en anden type rengøringsmiddel til badet allerførst. Det er ikke sikkert, at det er nødvendigt for dig, men nogen har flere sæberester og mere kalk i vandet. Og hvor tit gør du badet rent vil også have noget at sige.

Sørg for at få fjernet alle sæberester, kalk osv. Efter rengøringen skylles der grundigt efter. Herfter bruger jeg selv et håndklæde til, at tørre badet.

Sæt ikke dine hænder på det rengjorte. Så sætter du nemlig fedtaftryk på overfladen og effekten af NanoCovers forsegling kan blive ringere.

Påføring af NanoCover til bad og fliser

Når overfladen er rengjort og klar til påføring af forseglingen skal du huske, at bruge handsker og finde den medfølgende klud frem.

Ryst beholderen. Fordel forseglingen i et let jævntlag. Brug ikke alt for meget. Tag mindre områder af gangen, så du ikke mister kontrollen over det.

Så tørre du forseglingen “ind” i overfladen med cirkelbevægelser.

Nu skal det så hærde i omkring 30 minutter. Herefter polerer du med en bomuldsklud, så overfladen bliver fin og uden striber.

Tørring af imprægneringen af dine fliser

Når du er færdig med poleringen, så skal forseglingen tørre i ca 3 timer. Men du kan allerede teste med vand efter 30 minutter og se “perle-effekten”. Der skal dannes dråber og ikke ligge som en hinde.

Forsvinder den midlertidige easy-to-clean effekt, så skal du lige have genopfrisket forseglingen.

Resultatet af flisernes imprægnering

Den effekt jeg gerne vil have – og forventer – af NanoCover til badet og fliserne er, at vandet lægger sig i perler og at snavs kan vaskes af uden brug af hårde rengøringsmidler og knofedt. Det skal være nemt, så  jeg gider rengøre badet ofte.

Fik jeg så den ventede effekt?

JA!

Jeg kan se en tydelig effekt.

Jeg har lavet en “splittest”, så du kan se forskellen på fliser med og uden NanoCover til bad og fliser.

Det første billede viser, at vandet (testet på gulvet) ligger som en hinde på fliserne. Hvor det andet billede tydeligt viser, at vandet ligger i perler.

nanocover til bad og fliser test 2  nanocover til bad og fliser test 3

På det tredje billede (taget på væggen) kan man også se forskellen på effekten af NanoCover til bad og fliser. Den nederste flise har en hinde af vand, hvor den øverste har perler. Og hvad man ikke kan se på billedet er, at de perler faktisk er i bevægelse og glider nemt indtil de rammer den fliser, som ikke har forseglingen.

nanocover til bad og fliser test

Konklusion

Resultater taler for sig selv. Du får en bruseniche og fliser som skyr vand og skidt og snavs kan ikke sidde fast på fliserne, da det ikke binder særligt meget til forseglingen.

Du skal dog være opmærksom på, at en forsegling ikke holder evigt, da der jo er slid på den. Med de andre produkter jeg bruger fra NanoCover, så er min erfaring at jeg skal genopfriske forseglinger én gang årligt.

–> Du kan købe NanoCover til bad, fliser og boligen <–

Se flere NanoCover-anmeldelser her på websitet.

 

Om forfatteren

Martin L. Christensen

Martin L. Christensen driver til dagligt bloggen Gode-Tips.dk og webshoppen Sitontop.dk, som sælger high end oppustelige kajakker og oppustelige paddle boards.

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Login

Seneste i forum

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Del på Facebook

Spred noget kærlighed og del siden med dine venner, så de kan få gavn af artiklen.

Shares