Vælg side

Anmeldelse af lakforsegling til bilen med NanoCover

Anmeldelse af lakforsegling til bilen med NanoCover

Dette er en anmeldelse af NanoCover Lakforsegling, som forhåbentlig er med til, at gøre min – og måske din – hverdag lettere og beskytte en af dine formentlig dyre investeringer. Nemlig din bil – eller andre ting, kan bruge en lakforsegling.

Allerførst vil jeg dog komme med en vigtig oplysning!
Det er vigtigt, at du bruger handsker når du arbejder med NanoCover.
Der udover er det også meget vigtigt, at du sørger for, at følge brugsvejledningen helt minutiøst. Ellers vil virkning ikke have den ønskede og ventede effekt.

Du skal også sikre dig, at du bruger dette rette produkt på den rette overflade, så du ikke får ringe effekt eller gør skade på overfladen.

Se her i anmeldelsen om ikke det er et produkt, som ville kunne sikre din bils lak og tage masser af arbejdetids af din hånd, samt selvfølgelig en værdifuld beskyttelse af din lak.

Jeg har lavet en step-by-step guide til NanoCover Lakforsegling og en dokumentation af effekten af NanoCover til bilen.

–> Du kan købe NanoCover lakforsegling her <–

Som du kan se på billedet, så indeholder pakkerne en brugsvejledning, en tom flaske til blanding, en komponent 1, en komponent 2, en lak klargøring, en fiberklud og flere bløde svampe.

lakforsegling-til-bil-motorcykel-nanocover

Allerførst når du arbejder med NanoCover og lakforsegling

Processen når du bruger NanoCover til din bil er super vigtig. Sørg for at følge vejledningen nøje, så forseglingen af din lak bliver som ønsket og forventet. Vigtigheden kan ikke understeges nok. Så får du heller ikke gjort skade på din bil eller dit emne.

Påføring af NanoCover Lakforsegling

Det vigtigste stykke arbejde for et godt resultat ligger i forberedelsen. Det er tidskrævende, men absolut tiden værd. Den tid vil spare sig hjem mange gange efterfølgende.

Først skal du sørge for, at al skidt og snavs, tjære, vejfilm osv. er fjernet. Lakken skal være helt ren og sæt heller ikke fingre på lakken efter rens.

Du skal bruge flasken med NanoCover klargøring til lakken. Flasken skal rystes godt, da der er et slibemiddel i, som skal fordeles.

Du skal maksimalt bruge 1/3 af flasken til en “almindelig” størrelse personbil, ellers kan du besværliggøre behandlingen.

Spray klargøringen på og polér lakken. Ikke alt for store områder af gangen, så du mister kontrollen og overblikket.

Når du så har renset, poleret og tørt overfladen af, så skal du have gang i Komponent 1 (K1) og Komponent 2 (K2). Hæld først K1 i blandningsflasken og derefter K2 i. Ryst blandingen i 1-2 minutter.

Påfør blandingen med en af de medfølgende svampe. En klud kan også bruges.

Igen skal du sørge for ikke, at tage for store områder af gangen. Kør i cirkler. Præcist som du kender det fra “wax on wax off” – hvis du er fra Karate Kid-tiden.

Sørg for at du arbejder hurtigt, så forseglingen ikke fordamper. Men kompensér ikke med en større mængde NanoCover. Det skal påføres i små mængder.

Arbejdet er afsluttet, når området er poleret blankt.

Det tager tid, men det er det værd. Du får beskyttet din lak og det arbejde du skal lægge i bilen i løbet af året er langt mindre end vanligt.

Tørring af lakforseglingen

Vent et par timer før du tester forseglingen af.

Og så skal du lige huske, at du må heller ikke vaske bilen i de kommende 7 dage.

Nu kan du lave en dråbetest for, at se om lakforseglingen dækker tilstrækkeligt. Spray vand på og se det prelle af. Laver det en hinde, så skal du gentage behandlingen.

Resultatet af lakseglingen af bilen

Fik jeg så den ventede effekt?

Som du kan se på billedet, så taler det for sig selv. Jeg lavede en splittest og den ene side viser ret tydeligt at vandet laver perler. Længere nede på kølerhjelmen rullede vandet af helt uden hjælp.

lakforsegling-til-bil-motorcykel-nanocover-test

Jeg regner med, at resultatet bliver endnu bedre, da jeg lavede dråbetesten kort tid efter poleringen. Det helt små dråber som du ser mellem de store dråber vil du ikke se, når hærdningen er færdig. Og så brugte jeg en forstøver til testen, så derfor også vandet mellem de større dråber.

Konklusion

Jeg er glad for resultatet og ser frem til den lettere rengøring, samt beskyttelse af lakken.

Ofte har jeg forsømt, at få rengjort bilen sådan ordenligt. Mest pga. tidsforbruget, hvilket så har resulteret i, at jeg skulle bruge helt utroligt lang tid på at rense bilen i bund. Vejfilm og insekter sider nærmest hermetisk fast i lakken. Det kan undgåes nu.

Vigtigt! Forseglingen tåler ikke bilvask med indbygget lakforsegling eller voks da dette ødelægger virkningen og er overflødig da bilen er beskyttet.

Du kan iøvrigt bruge denne lakforsegling til andet end biler selvfølgelig. Har du andre ting, som har lak som f.eks. en motorcykel, så kan du nemt bruge lakforseglingen her også.

–> Du kan købe NanoCover lakforsegling her <–

Se flere NanoCover-anmeldelser her på websitet.

 

Om forfatteren

Martin L. Christensen

Martin L. Christensen driver til dagligt bloggen Gode-Tips.dk og webshoppen Sitontop.dk, som sælger high end oppustelige kajakker og oppustelige paddle boards.

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Login

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Del på Facebook

Spred noget kærlighed og del siden med dine venner, så de kan få gavn af artiklen.

Shares