Vælg side

Spar penge på dit forbrug

Vil du spare lidt ekstra penge på dine faste regninger, så er det ikke en helt umulig opgave for dig. Der er nemlig flere steder, hvor du ofte kan spare lidt penge, hvis du lægger lidt tid i at tjekke op på dit forbrug i dag. Især som sommerhusejer kan der være ekstra penge at spare, og vi hjælper dig selvfølgelig på vej. Her kommer vi med gode tips til, hvordan du kan spare lidt ekstra på dine forbrugsregninger, så du kan få råd til mere af det, du gerne vil.

Når vi taler om forbrug, så handler det om alle de faste udgifter, du har hver eneste måned. Nogle af dem betales måske hvert kvartal, men som er altafgørende for, at din hverdag kan fungere med strøm, varme og forsikringer.

Kig på dit varmeforbrug

Varmeforbruget er for nogle en faktor, som de kun kan spare på ved at holde et vågent øje med din radiator, men andre har flere muligheder. Har du radiatorer i din bolig, så kan du med fordel spare lidt på varmen i nogle af boligens rum. Det kan være, at du gerne vil have varme i stuen, og ved at holde døren lukket hertil, så vil du automatisk kunne holde varmen inde. Det samme gælder når du skal lufte ud i din bolig. Her er det vigtigt, at du altid tjekker op på, om du har slukket for din radiator.

Har du derimod et fyr, der giver dig varme i din bolig eller i dit sommerhus, så kan du med fordel skifte det ud med et pillefyr. Et pillefyr er yderst miljøvenligt, og samtidig vil den nye teknologi kunne give dig nogle store besparelser i sidste ende. Derfor kan udgiften på dette pillefyr hurtigt tjene sig selv hjem.

Forsikringer

En anden og lidt anderledes post, når vi taler om forbrug, er dine forsikringer. Ofte har vi de samme forsikringer hos det samme selskab, fordi det er nemt og bekvemt ikke at skulle tage stilling til dem. Men faktisk kan du i mange tilfælde få en billigere forsikring et andet sted, hvis du tjekker op på dine muligheder. Du kan foretage et forsikringstjek, så du hurtigt kan få et overblik over, hvad du kan spare hver eneste måned på dine forsikringer.

El

Til sidst har vi selvfølgelig din elregning, som du også godt kan gøre noget billigere, hvis ikke du holder styr på dit elektronik derhjemme. Mange af os lader fjernsynet stå på standby hver dag, men faktisk bruger det også strøm. Slukker du derimod på din stikkontakt, kan du spare en masse strøm, og derved mindske din elregning markant.

Om forfatteren

Martin L. Christensen

Martin L. Christensen driver til dagligt bloggen Gode-Tips.dk og webshoppen Sitontop.dk, som sælger high end oppustelige kajakker og oppustelige paddle boards.

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Login

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Del på Facebook

Spred noget kærlighed og del siden med dine venner, så de kan få gavn af artiklen.

Shares