Vælg side

En ny spændende boligportal i Danmark

En ny spændende boligportal i Danmark

I Danmark er der i dag rigtig mange forskellige boligportaler, der kæmper om at få så mange lejere og udlejere til deres side som muligt. Alle sider virker generelt rigtig godt, og har et stort udbud af lejeboliger. Når det er sagt, så indeholder mange af disse sider også boligopslag fra andre boligportaler. Dette betyder at man kan finde et opslag på en boligportal, som henviser videre til en anden boligportal. Disse opslag er genereret af en robot, der så at sige ”stjæler” opslag fra andre sider. Disse opslag kendetegnes typisk som dem, som mangler billeder, og meget generel info om boligen.

På den måde kan man nemt reklamere for flere tusinde opslag, da mange af dem nemt og hurtigt er taget af en robot fra andre sider. En helt anden ting er, at gennemsnitsprisen for boligportaler i dag, hvor man får adgang til kontaktoplysninger, er omkring 200-300 kr. for én måned. Og hvis man glemmer at afmelde inden udløb, så trækkes der automatisk for en ny måned. Mange af siderne har også en intro kampagne, hvor man eks. får 4 dage til under 30 kr. Men hvis man ligeledes glemmer at afmelde denne, så trækkes der for én måneds abonnement yderligere.

roomMe.dk – En ny boligportal der gør det anderledes

Det er her hvor roomMe.dk kommer ind i billedet. En ny boligportal, der har fokus på at skabe et sted, hvor alle nemt og billigt kan finde deres næste lejebolig.

To unge studerende besluttede sig for at skabe en helt ny boligportal, der har en lidt anden model end hvad de andre boligportaler har. roomMe startede ud fra et skoleprojekt, og har nu været i luften i lidt over to måneder. Siden har dog ikke de samme funktioner, som nogle af de andre store boligportaler har. Her tales der eks. om en søgeagent, der automatisk sender mails ud når der er en lejebolig der matcher dine krav. roomMe startede ud fra et behov om en boligportal, hvor man nemt og hurtigt kan søge efter en bolig, hvor opslaget faktisk er reelt, og ikke robot genereret. Endvidere så skal prisen være i bund. På roomMe kan alle boligsøgende som besøgende på siden, uden et medlemskab, se alle opslag helt gratis hvor alt info på boligen er tilgængelig. Ligeledes kan udlejere selvfølgelig også oprette deres boligopslag gratis. På roomMe er der dog reklamer. Men her kan man nemt købe et medlemskab for 20 kr., der fjerner disse reklamer, og derudover også giver dig en funktion som gør, at du kan tilføje alle dine favoritopslag til din personlige profil.

roomMe er skabt for at skabe lidt røre i markedet. De to unge studerende synes ikke, at markedet for at finde en lejebolig, på nogen måde har været fair. I hvert fald ikke for studerende, hvor 200-300 kr. kan være rigtig mange penge at bruge, på at søge efter en lejebolig. Og oftest kan man sagtens ende ud i at være medlem hos to forskellige boligportaler på samme tid, hvilket jo ikke gør det bedre for prisen.

De to unge der står bag roomMe.dk, håber på at roomMe bliver blandt toppen af sider, hvor folk ønsker at finde deres kommende lejebolig. De opfordrer derfor alle til at sprede ordet om den nye boligportal!

Om forfatteren

Martin L. Christensen

Martin L. Christensen driver til dagligt bloggen Gode-Tips.dk og webshoppen Sitontop.dk, som sælger high end oppustelige kajakker og oppustelige paddle boards.

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Login

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Del på Facebook

Spred noget kærlighed og del siden med dine venner, så de kan få gavn af artiklen.

Shares