Vælg side

Guide til ALLE boligportaler. Find din nye lejlighed hurtigt!

Guide til ALLE boligportaler. Find din nye lejlighed hurtigt!
Kæmpe GUIDE til danske boligportaler -få en ny lejlighed nu!

Alle danske boligportaler er samlet her, så du kan få et overblik og komme hurtigt igang med, at finde din nye bolig. Med BoligPortalen som en af de store er der også kommet mange andre på banen. Boligmarkedet er bare blevet enormt. Især omkring de største byer i Danmark. Specielt de studerende mærker til det. De kæmper med næb og klør.

Men tjek artiklen ud og find en boligportal i dag.

Jeg har listet alle de største boligportaler og beskrevet dem kort, så du kan prøve dem af du finder bedst egnede. Og dem som du tror kan finde dig din nye bolig eller lejlighed. Blandt andre er Boligportalen foretrukket af mange brugere, men også flere Facebook-grupper vinder ind, når det handler om at finde boliger gratis. Dog er der også et aspekt som sikkerhed, som du skal have i dine overvejelser. Lidt mere om det længere nede.

Mange vil gerne finde deres lejlighed gratis og mange vil også gerne betale for, at finde den rette bolig – hurtigt, smertefrit og sikkert. Denne artikel skal hjælpe dig på vej til, at finde den bedste egnede boligportal til dig.

Men først vil jeg redde dig fra, at begå en stor fejl…

Lejligheder til leje på boligportalen

Vær opmærksom når du søger en ny lejlighed!

Jeg vil give dig en heads up nu, for der har i de senere år været en stigende tendens til svindel med depositum og forudbetalt husleje, svindel med lejekontrakter og deciderede ulovlige lejekontrakter.

Det er simpelthen tvingende nødvendigt, at du er vågen og ikke slår til hurtigere end du kan tjekke om din aftale er i orden. Er noget for godt til at være sandt, så er det det ofte. Ingen hurtige handler, ingen penge under bordet eller betaling før du har en gyldig kontrakt – med alle udlejer oplysninger og betingelser.

Apropos svindel og desperation på jagten efter en lejlighed. Se den super sjove video fra Lejebolig.dk og husk så at bruge din sunde fornuft – og vær altid lidt skeptisk, undersøg tingene og betal aldrig for noget, hvor der ikke ligger en klar aftale. Spørg nogen til råds, som du ved har styr på leje af boliger. Kender du ikke nogen, så skal du finde nogen.

Her finder du et overblik over en masse forskellige boligportaler

Held og lykke med boligjagten – jeg håber du finder hvad du søger – og hurtigt 🙂

LejBoliger.dk

Hos LejBoliger har vi et stort udvalg af ledige lejeboliger i hele Danmark. Klik ind på vores hjemmeside og hold dig opdateret. Alternativt tilmeld dig vores BoligMatcher, som klarer alt arbejdet for dig. Du kan blot læne dig tilbage og vente på at nye boliger tikker ind i din mail.

Gratis digital lejekontrakt: På LejBoliger har vi netop udviklet en digital lejekontrakt. Har du fundet en lejer til din nye bolig, kan du nemt og hurtigt udfylde en lejekontrakt og som kan underskrives digitalt. Udfyld her: https://lejboliger.dk/lejekontrakt

Besøg vores søstersite: Søger du lejebolig i Sverige er du velkommen til at besøge vores Svenske site: https://hyrebostad.se


BoligPortal.dk – klik her

Boligportal er en af Danmarks største boligportaler og mest brugte.

Pris: 4 dage for 29 kr. Herefter er det 298 kr pr mdr. Du kan evt. købe 2 mdr for 425 kr.

Ekstra info: Boligportal har en app du kan bruge på farten. Vær opmærksom på at de tilbyder et abonnement, så opsiger du ikke medlemsskabet indenfor de første 4 dage, så overgår du til det normale abonnement til 298 kr pr mdr.


Lejerbo – klik her

Også en af de helt store boligportaler. Blandt mange boligsøgende er de meget kendte. De har et væld af boliger og har haft det i mange år. Lejerbo er en af de helt professionelle og erfarne på boligmarkedet.

Pris: Fra 200-350 kr for at stå på venteliste. Prisen varierer alt efter hvilken by du søger lejlighed i.

Ekstra info: –


Lejebolig – klik her

Lejebolig har en stor mængde boliger til leje. Et af Danmarks største udvalg.

Pris: 369 kr for 8 uger. Lejebolig har abonnementsløsninger og introtilbud.

Ekstra info: Priserne fremgår ikke før du opretter en bruger.


We Share Homes – klik her

We Share Homes er Danmarks nye Boligportal. We Share Homes vil gerne gøre det billigere og langt mere trygt, at finde en lejebolig. Derfor koster et abonnement kun 149kr pr. måned – ingen binding eller gebyrer.

We Share Homes samarbejder kun med professionelle udlejere, du er derfor altid i gode hænder, når du søger lejebolig her.  Som den eneste Boligportal i Danmark har We Share Homes svargaranti på alle boligansøgninger.

Pris: 149 kr pr måned.

Ekstra info: –


Findbolig.nu – klik her

Hos Findbolig kan du ud over “almindelige” lejligheder også finde ungdomsboliger og kollegieværelser.

Pris: GRATIS at oprette en profil og søge bolig. Ventelister kan i nogen tilfælde koster noget.

Ekstra info: –


roomMe – klik her

På roomMe kan udlejerne annoncere deres boliger gratis og som boligsøgende kan du nemt og meget meget billigt søge efter et sted at bo. roomMe er reklamefrit også, så alt i alt et super fint sted. Der skal nok komme et hav af udlejere og dermed en masse muligheder for lejerne.

Pris: GRATIS. Dog koster det 20 kr, hvis du vil have mulighed for, at lave din egen favoritliste over boliger du er interesseret i og adgang til roomMe uden, at blive præsenteret for reklamer.

Ekstra info: “Medlemskabet” løber i 30 dage. Og IKKE med automatisk fornyelse. Kan opsige når som helst og er uden binding.


DBA – klik her

På Den Blå Avis kan du finde lejeligheder både fra private, virksomheder og boligportaler. Langt flest fra virksomheder og boligportaler. Der er hurtig og stor udskiftning, så du skal holde øje hver dag.

Pris: GRATIS*.

*DBA er gratis, men da mange af lejlighederne er reklamer fra andre boligportaler, så kan det koste noget at søge, når du ender på boligportalen.

Ekstra info: Du kan finde både huse, værelser, lejligheder og bofællesskaber.


Husvild.dk – klik her

Pris: 3 dage for 9,95 kr. og efterfølgende 159 kr hver 10. dag via abonnement.

Ekstra info: –


Aarhus Bolig – klik her

Som titlen røber, så er der tale om boliger i Aarhus og omegn. Hele 45.000 af dem!

Pris: 100 kr om året for at stå på venteliste. Eller 200 kr om året, hvis du ønsker hjælp til boligsøgning og svar på tilbud.

Ekstra info: Hele 45.000 boliger i Aarhus-området.


Nybygget.dk

Nybygget skal gøre det let for både købere og lejere, at finde relevante projektbyggerier rundt om i landet. Tidligere har bygherrerne benyttet deres egne hjemmeside til, at præsentere forskellige byggerier, hvilket gør det til lidt af en jungle for de boligsøgende. Nybygget har samlet det hele på ét sted, så det både bliver nemmere for overblikket over projektbyggerierne og for bygherrerne også.


Housing Denmark – klik her

Pris:

Ekstra info:


Danmark Bolig – klik her

Pris:

Ekstra info:


Bolig.com – klik her

Pris:

Ekstra info:


Boligsurf – klik her

Pris:

Ekstra info:


Boligbizz – klik her

Pris:

Ekstra info:


LejePortalen.dk – klik her

Pris:

Ekstra info:


Ledige Lejligheder – klik her

Pris:

Ekstra info:


Bolighit – klik her

Pris:

Ekstra info:


Boligbasen – klik her

Pris:

Ekstra info:


Find Roommate – klik her

Pris:

Ekstra info:Om forfatteren

Martin L. Christensen

Martin L. Christensen driver til dagligt bloggen Gode-Tips.dk og webshoppen Sitontop.dk, som sælger high end oppustelige kajakker og oppustelige paddle boards.

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Login

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Del på Facebook

Spred noget kærlighed og del siden med dine venner, så de kan få gavn af artiklen.

Shares