Vælg side

Få skabt et hjem med fokus på samvær

Hverdagens stress og jag kan hurtigt få fat på selv den mest sammentømrede kernefamilie, og hoveddøren føles næsten mere som en svingdør end døren til jeres hjem. I forsvinder alle i hver sin retning, og når I så endelig er sammen, foregår det med hovedet nede i hver sin skærm. Det kan mange familier nikke genkendende til.

Derfor er det med at få skabt et hjem, som indbyder til samvær. Så når I endelig allesammen befinder jer inden for husets fire vægge, er der de bedst mulige betingelser. Det er med at få udnyttet den tid bedst muligt til at være sammen og nyde hinandens selskab.

Din boligindretning kan gøre en stor forskel

Selvom I ikke tænker over det i jeres hverdag, kan boligindretningen af jeres hjem gøre en stor forskel.

Mange familie prøver at lave skærmfrie tidspunkter, hvor mobilen, computeren og tv’et er bandlyst. Men det kan være svært at lave sådan en aftale. Man bruger sin mobil til flere ting, end du tror. Hvordan tjekker du for eksempel, hvad klokken er? De fleste hiver lige hurtigt deres mobil op af lommen for at tjekke, hvad klokken er. Her kan en lille ting som at få hængt vægure op i alle rum gøre en stor forskel. Det lyder måske lidt gammeldags at have et vægur hængende på væggen, men ud over at have et praktisk formål kan Minida.dk også være meget dekorative. I dag findes der et stor udvalg af vægure, og derfor er det muligt at finde et vægur, som passer til din boligindretning.

Et godt samlingssted i jeres hjem er også en god måde at skabe sammenhold på. Det kan for eksempel være, at et rundt spisebord passer bedre til jeres familie end det normale firkantede. Specielt, hvis I mangler plads til, at alle kan være rundt om bordet. Det er oftest omkring måltiderne, at I alle er samlet, så det er vigtigt, at alle sidder godt, så lysten til at blive siddende bliver større.

Belysning kan både skabe hygge, men også have den modsatte effekt. Hvis I har et meget skrapt, koldt lys, kan I måske med fordel få skiftet pærer, så lyset bliver mere blødt.

Drag hele familie med ind i boligindretningen

Spørg jeres børn, hvad de godt kunne tænke sig i deres hjem. Jo mere de tager del i projektet, jo mere får de også lyst til at gøre noget sammen med jer. Projekt Boligindretning kan jo også være en god måde at kickstarte jeres fælles mission om at tilbringe mere tid sammen.

Om forfatteren

Martin L. Christensen

Martin L. Christensen driver til dagligt bloggen Gode-Tips.dk og webshoppen Sitontop.dk, som sælger high end oppustelige kajakker og oppustelige paddle boards.

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Login

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Del på Facebook

Spred noget kærlighed og del siden med dine venner, så de kan få gavn af artiklen.

Shares