Vælg side

Træn på en old school ribbe derhjemme

Træn på en old school ribbe derhjemme

Du husker nok en god gammeldags træribbe fra dine gymnastiktimer. Du har måske lidt blandende minder om sådan en, men du skal nu ikke undervurdere en ribbe. Det er nemlig en super god måde at træne på, når du bruger en ribbe. Den fortjener simpelthen at få en revival.

Du kan træne både cardio og styrke på en ribbe. Desuden så fylder en ribbe ikke ret meget at have derhjemme, og så er det faktisk også ret dekorativ. Der er i det hele taget meget godt at sige om en ribbe.

Sæt en træningsribbe op på væggen

En ribbe til væggen fylder ikke ret meget ud i rummet. Derfor optager den stort set kun den plads, som den har brug for på væggen. Skru den godt fast med fire solide skruer, og så har du et træningsredskab, som både er kønt at se på, og som du kan træne på lige så tosset, som du vil.

Der er noget dragende ved en ribbe. Det kan være svært at lade være med at klatre op i den og at hænge i den. Lige som det allerede var, dengang du gik i skole. Sådan en må du da have.

Hvad kan du træne på en ribbe?

En ribbe er et mere alsidigt træningsredskab, end det umiddelbart ser ud til at være.  Se mere om ribbens mange muligheder på denne side. Hvis du træner på en ribbe til væg, så kan du for eksempel træne cardio ved at klatre hurtigt op og ned ad den. Du kan træne de fleste af kroppens muskler, hvis du holder fast i ribben og bøjer dig.

Det kan være, mens du ligger med fødderne under den nederste ribbe, at du bøjer overkroppen op og ned. Du kan også hænge i den øverste ribbe og bøje benene op. Du kan sætte armene eller benene ind i ribben og bøje dig i den stilling. Der er mange muligheder. 

En ribbe er også fuldstændig genial til udstrækningsøvelser. Du kan strække de fleste muskler i kroppen ud på en ribbe. Brug øvelserne som inspiration, og find selv på nogle flere.

Brug ribben som et godt supplement

Du kan fint træne på ribben alene. Hvis du gerne vil træne endnu mere effektivt, så kan du gøre det på alle mulige måder. Hvis du gør det, så kan du stadigvæk bruge ribben som et godt supplement. Du kan fortsætte din gode træning, og du kan især have gavn af ribbens store evne i forbindelse med udstrækning og afspænding.

Alle mennesker kan bruge en ribbe. Den er nem at bruge, og den er effektiv at bruge. Det gælder, uanset om du er barn eller voksen, ung eller gammel, i god eller dårlig form, er rask eller har nogle skavanker. Du vil altid kunne få noget ud af at bruge en ribbe. Det er både sjovt og effektivt.

Sæt den flotte træribbe op i hjemmet, og se, hvor tit både du selv, hjemmets øvrige beboere og gæster bliver fristet til at klatre op i den og lave øvelser på den. Den er kommet for at blive.

Om forfatteren

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Login

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Del på Facebook

Spred noget kærlighed og del siden med dine venner, så de kan få gavn af artiklen.

Shares