Vælg side

Gode tips til det nye køkken

Du kender det sikkert godt, køkkenet er blevet forældet, og det er bare et spørgsmål om tid, før det skal fornyes. Vi guider dig med gode tips til det nye køkken.

Dit behov

Det første du skal gøre, er at være afklaret med dig selv om hvad du har brug for og om du har råd til det. Vær realistisk omkring dine beslutninger, god kvalitet er dyrere, men det holder længere. Find en person som har forstand på at indrette og indkøb og spørg dem om råd. Hvem er du som person, og hvad er dine behov. Er du den feminine type som elsker lyse og bløde farver? Skal der være plads til en røremaskine eller måske en blender? Hvis du er typen som godt kan lide at der er mange ting på køkkenbordet, er det vigtigt at for eksempel, at optimere for meget bordplads.

Lav forskellige plantegninger om hvordan, det kunne se ud. Det er altid godt at få inspiration og inputs fra andre, som har fået renoveret køkken før.

En god investering

Et nyt køkken, er næsten altid en god investering. Hvis det er i eget hjem, gør det kun boligens værdi højere. Det er dog også ofte dyrt, og noget som man planlægger på længere sigt. Du tænker sikkert hvordan skal jeg nogensinde få skrabet så mange penge sammen? Frygt ej, hos Ikano Bank kan du nemt og hurtigt optage et forbrugslån, så du hurtigst muligt kan gå i gang med at bygge dit drømmekøkken.

Planlæg

Planlæg hvornår renoveringen skal foregå. Det er bedst at renovere i sommermånederne, på den måde undgår man unødig træk og kulde, sammenlignet med en renovering om vinteren. Det kan måske være en fordel at lave en tidsplan, for hvornår de forskellige ting skal ske. Planlæg et budget og læg lidt ekstra i puljen, på den måde har du til uforudsete udgifter. Spørg dine venner om råd og hjælp til det lette arbejde. De kan hjælpe med at pille skabe ned og fjerne fliser fra væggen og måske kender de en god og pålidelige håndværker de kan anbefale til dig.

Det er en god idé at tage dit nuværende køkkens opbygning i betragtning, i forhold til afløb til vask og opvaskemaskine. Hvis du ønsker en omrokering af disse, kan det blive betragteligt dyrere. Hvilket er værd at overveje. Åben de diverse pakker og kasser med inventar, så hurtigt som muligt. På den måde kan du hurtigt tjekke om du har fået de rigtige varer.

Nyt inventar

Det bedste ved et nyt køkken er det nye inventar. Nye og moderne elementer, som giver dig lyst til at lave mad, er hvad vi alle drømmer om. Men hvad skal man købe? De fleste vil nok smide ekstra penge efter noget som holder længe, fremfor noget som er billigere, men holder i kortere tid. Vi anbefaler Gaggenausom er et tysk highend mærke, som fokuserer på kvalitet, tradition og innovation. Køkken24.dk har lige nu tilbud på forskellige elementer fra Gaggenau.

Køkkenalrum

Et køkkenalrum er hvad de fleste går og drømmer om. Her kan du både være social med dine gæster, mens du kokkerer i køkkenet. Du skal dog huske at være opmærksom på dine behov, i hverdagen. Med et køkkenalrum bliver alting også mere synligt, og det er ikke muligt at lukke af for køkkenet. Gør hvad der passer dit og din families behov bedst. Det er også klogt at undersøge nye muligheder, i forhold til udluftning. I dag er der designet meget elegante og næsten lydløse emhætter.

Om forfatteren

Martin L. Christensen

Martin L. Christensen driver til dagligt bloggen Gode-Tips.dk og webshoppen Sitontop.dk, som sælger high end oppustelige kajakker og oppustelige paddle boards.

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Login

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Del på Facebook

Spred noget kærlighed og del siden med dine venner, så de kan få gavn af artiklen.

Shares