Vælg side

Gode tips til at holde træet algefrit

Gode tips til at holde træet algefrit

Sponsoreret indhold

 

Foråret er på vej og havemøblerne skal snart stilles frem. Samtidig har det også lige regnet hele vinteren og de møbler du evt. har haft stående ude er blevet overmanet af alger. Så her får du nogle gode tips til at holde træet flot og algerfrit.

Som børn fik vi en god metode til at huske hvornår urene skal stilles frem og tilbage. Når havemøblerne bliver stillet frem, betyder det, at uret også skal. Og det er snart tiden til at stille dem frem igen.

Hvis du har en lille have eller altan, hvor der ikke er meget plads at gøre godt med, så kan det være en god idé at have et smart cafesæt. Det er let at have med at gøre, det tager ikke for meget plads og passer rigtig fint ind i et minimalistisk design.

Hos Harald Nyborg kan du få cafésæt i forskellig farver, som typisk består af bord og to stole som ofte er sammenklappelige. Sættet giver muligheden for at sætte sig og nyde et glas koldt i solen og så fylder de heller ikke så meget når de skal pakkes væk igen når efteråret kommer.

 

Hold dit træ algefrit

Du kan med fordel holde dine havemøbler og andet træværk rene og frie for alger. Det ser ikke kun flottere ud – det kan også være med til at forlænge træets levetid hvis det bliver vedligeholdt og renset fra tid til anden.

Et effektivt middel er algerens træ, som kan bruges til at gøre algebekæmpelsen nemmere. Her er 3 gode tips til at fjerne algerne fra dit træværk:

  • Fjern først størstedelen af algerne, ved at skrubbe træet. De bliver nemmest fjernet efter det har regnet – så er algerne nemlig stadig fugtige.
  • Påfør algerensen og lad den virke ifølge anvisningerne.
  • Pas på dig selv. Algerens er et kemikalie og må ikke havne i øjnene.

Når der vokser alger, kan det gøre træet fugtigt og dermed også få træet til at rådne. Hvis det er en træflade man går på kan det også bliver rigtig glat. Derfor har både du og træet bedst af at træet holdes algefrit. Her kan algerens være et utroligt effektivt middel til at fjerne dem med.

Ud over algerens har Harald Nyborg selvfølgelig også andre rensemidler til at rengøre andre flader med. Du finder både noget til fliser, træ og tagsten. Det gælder altså ikke bare for dine havemøbler – du kan simpelthen gøre huset skinnende rent. Hvis du blot husker gummihandsker og beskyttelsesbriller, hvis det er stærke sager du arbejder med. På den måde er du nemlig godt rustet til at klare opgaven. Det finder du selvfølgelig også i Harald Nyborg, når du har brug for det.

 

 

Om forfatteren

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Login

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Del på Facebook

Spred noget kærlighed og del siden med dine venner, så de kan få gavn af artiklen.

Shares