Vælg side

Guide: Find de solbriller som passer til dig

Guide: Find de solbriller som passer til dig

Nu nærmer foråret sig med hastige skridt, og en ny solbrillesæson starter. Er du en af dem som trænger til at få skiftet solbriller, så kan du have flere spørgsmål i den forbindelse. Det er nemlig vigtigt at finde den rette solbrille som passer til din ansigtsform.

Læs guiden her…

Er du også i tvivl om hvad du skal gå efter, når du køber solbriller? Og er du bange for at købe dem enten for store, for runde eller for firkantet?

Naturligvis skal du købe lige netop de solbriller, som du synes er de mest fantastiske, men du kan med fordel finde hjælp til at købe de rigtige, ved kigge efter nogle som passer til din ansigtsform.

Firkantet ansigt

Kendetegne for et firkantet ansigt er at din pande er bred, du har en kantet kæbelinje og en firkantet hårdgrænse.

Vi anbefaler dig at gå efter en solbrille, som har bløde kanter eller et tyndt stel. Gå efter runde, ovale eller cat-eyed formede solbriller, hvilket vil få din ansigtsfacon til at se mindre firkantet ud.

Undgå solbriller med et firkantet stel eller glas, da det vil forstærke den firkantede silhuet.

Aflangt ansigt

Kendetegnet for et aflangt ansigt ligner lidt den firkantede. Dit ansigt er smalt ved kindbenene og lidt længere end det er bredt.

Gå efter brede solbriller, der reducere det den aflange tendens i dit ansigt. Stellet må også gerne være bredere end din pande.

Undgå briller der tynger dit ansigt nedad – Du kan nemlig komme til at se mere aflang ud, end du i virkeligheden er. Vælg store briller, der får dit ansigt til at virke bredere.

Rundt ansigt

Kendetegnet for at du har et rundt ansigt er at dine kinder er runde – det samme er din hage. Ansigtet er ligeså bredt som det er langt.

Gå efter solbriller de er rektangulære mere kraftigt stel, eller firkantede. De skaber en god kontrast til de runde former i dit ansigt.

Undgå runde solbriller selvom de er populære, da de får dit ansigt til at se endnu mere rundt ud.

Ovalt ansigt

Kendetegnet for et ovalt ansigt, er at din pande er bredere end din hage, og din hårgrænse er rundt og blød.

Gå efter de solbriller du bliver mest forelsket i. Med et ovalt ansigt er du så heldig at langt de fleste typer og styles passer til dig. Dog anbefaler vi at du opnår det mest harmoniske look med firkantede solbriller.

Hvor finder jeg de solbriller som passer til mit ansigt?

Det oplagte valg er hos en optiker og brilleforretninger, men du kan gøre det endnu nemmere for dig selv ved at finde en webshop. Og ofte har webshops som smartbuyglasses gjort det nemt ved at lave forskellige søgemuligheder filtreret på både style, brand, form osv. Derudover har de ofte en lidt bedre pris end de fysiske butikker, på velkendte brands.

Der er yderligere en fordel i at købe dem online da man kan få endnu mere rabat, med en rabatkode.

Vi vil ønske dig rigtig god jagt på efter den perfekte solbrille for dig 🙂

Om forfatteren

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Login

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Del på Facebook

Spred noget kærlighed og del siden med dine venner, så de kan få gavn af artiklen.

Shares