Vælg side

Guide: Sådan indretter du din spanske feriebolig

Guide: Sådan indretter du din spanske feriebolig

Sponsoreret indhold

Mange danskere har ferieboliger i udlandet. Det er særligt populært at investere i en bolig i Sydspanien, hvor særligt Malaga er attraktiv. Dette er der mange gode grunde til: Kulturen er fin, maden er god, havet er blåt, og priserne er gode. 

Hvad enten du drømmer om at købe en feriebolig i Spanien, eller du allerede har en bolig, så finder du i denne guide en række gode råd til, hvordan du indretter din feriebolig bedst muligt. Disse råd kan bruges ved alle boligtyper, og uanset om du er en børnefamilie eller et ældre ægtepar, så læs med, og bliv inspireret. 

Hav styr på dine køkkenredskaber

Når du skal indrette en feriebolig, bør du først og fremmest fokusere på, at køkkenet fungerer, som det skal. Et køkken er et af de mest brugte rum, hvor der bliver lavet mad og talt om dagens strabadser. Det er her, at hele familien samles og hygger sig. 

Du bør derfor være sikker på, at du har alle de nødvendige køkkenredskaber i din feriebolig. Du behøver med andre ord ikke at have lige så mange redskaber, som du har i dit køkken derhjemme i Danmark, men det er en god idé, at du har alle de grundlæggende ting. Dette gælder selvfølgelig tallerkner, bestik, glas og skåle, men husk også ting som en vinoplukker, dåseoplukker, saks såvel som brødrister og elkedel. Disse ting gør bare køkkenet mere anvendeligt, så du vil få meget mere glæde af rummet.

Sørg for at have gode senge

Mange bruger ferien til at få slappet af og ladet op til hverdagen, som for mange er travl. Derfor er det vigtigt, at du har mulighed for at få en god nattesøvn, når du opholder dig i din feriebolig. Det nytter altså ikke noget, at du bruger en gammel, slidt seng, som giver dig ondt i ryggen. Du kan med fordel investere i en god seng fra start, som bare gør din ferie endnu bedre. 

Med en continentalseng i din feriebolig er du sikker på at få en god nattesøvn, så du er frisk og veloplagt, når arbejdet igen kalder. Continentalsenge er blevet utroligt populære de senere år, og det er med god grund. En continentalseng består nemlig af flere lag madrasser og dermed er komforten også endnu bedre end i en almindelig seng. 

Varme energikilder til de kolde tider

I de fleste spanske boliger er der hverken isoleret særlig godt eller installeret centralvarme. Dette betyder, at når først det er koldt udenfor, så bliver det også hurtigt koldt inde i boligen. Derfor bør du altid have nogle gode og varme energikilder til rådighed, som kan varme din feriebolig op med, når det er nødvendigt. De fleste anvender aircondition, gasovne eller flytbare radiatorer til dette formål, men det afhænger af lige netop dine ønsker. 

Du kan også med fordel have et par gode tæpper liggende i skabet, som du kan hive frem på kølige aftener, eller når vinteren melder sin ankomst. 

Husk områderne udendørs 

I Spanien er det helt normalt, at det udendørs områder bruges ligeså meget som de indendørs – grundet de høje udendørs temperaturer. Derfor bør du også medtænke de udendørs områder, når du indretter for at sikre en fuldført indretning, som du kan få stor glæde af. 

Der er mange måder at indrette udenfor på. Du kan eksempelvis med fordel plante en række fine blomster og planter, som altid pynter og skaber liv. Derudover bør du investere i et havebord og havestole, så pladsen udenfor rigtigt kan udnyttes. Det kan være, at du har plads til en grill eller et spil stangtennis, hvilket samler forskellige aldersgrupper på kryds og tværs og bidrager til ekstra meget hygge. 

Bliv klædt godt på til at købe et hus i Malaga

Hvis du endnu ikke har købt hus i Malaga eller et andet sted i Spanien, så er der mange gode grunde til at gøre noget ved dine boligdrømme. Hvis du f.eks vælger at købe hus i Malaga, så får du det gode klima året rundt og den afslappede sydspanske levestil. 

Der er dog en del ting du skal være opmærksom på ved køb af hus i Malaga. Du skal blandt andet registreres en række forskellige steder samt finde en professionel og pålidelig ejendomsmægler i Malaga. Der er også en del danske ejendomsmæglere i Malaga.

Om forfatteren

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Login

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Del på Facebook

Spred noget kærlighed og del siden med dine venner, så de kan få gavn af artiklen.

Shares