Select Page

Gør dit internet sikkert og undgå fare

Gør dit internet sikkert og undgå fare
Advertisement

Internettet er et stort univers af evig meget data, og indeholder masser af person nært information, som deles i tråde hver evig eneste dag. Dette efterlader nogle gange huller, som hackere og andre internet tyve udnytter for at bruge – information som du helst gerne vil undgå lander i andre hænder. Derfor kommer Gode-tips her med en unik guide, til dig som ønsker at handle og kommunikere sikkert på nettes mange kanaler.

Som forbruger

Er du bruger på nettet, og shopper du tit rundt, hvorfor du må videregive vigtige betalingsoplysninger? Så bør du generelt være varsom, og tjekke hvilket sted, du handler fra. Rent teknisk kan du installere en VPN. En VPN optimerer din sikkerhed på nettet, og består af en krypteringsteknologi, som umuliggør at en tredjepart kan stjæle dine vigtige data på internettet. Helt konkret foregår det ved, at selve krypteringen omskriver data, så det ikke er til at læse. Derfor er en VPN meget vigtig for din sikkerhed på nettet, da det forhindrer fare fra hackere.

Som virksomhed

Ligesom det som forbruger og generelt som borger på nettet er vigtigt at holde sig sikker, er det ligeledes essentielt for virksomheder at være på forkant her. Som f.eks. webshopejer bedømmes du meget på, hvordan din webshop ser ud, og om den er sikker. Ordet “sikkerhed” er endnu en gang keywordet, da brugere er meget selektive. Hvis ikke din side er sikker at handle på, bliver den simpelthen valgt fra. Derfor er det vigtigt, at du både har sat din side godt op rent teknisk samt har de mest effektive løsninger. Dette kan stilles op i følgende punkter:

Digitale løsninger

Digitale løsninger består i alle de dele, hvor du kan gøre din hjemmeside effektiv for brugeren. Her er især betalingsgateways alfa omega, hvor en god betalingsløsning kan afgøre, om en kunde vil vende tilbage til dig næste gang.

SSL-certifikat

Sørg for at have styr på SSL-certifikat som en del af sikkerheden. SSL-certifikatet er en kryptering, som gør at hackere og andre ikke kan se, hvad du taster ind af oplysninger. Det er hermed noget enhver webshop ejer bør installere. Det kan gennem URL ved en side kendetegnes ved det ekstra “s” – “https://” fremfor “http://”.

Antivirus program

Et antivirus program er selvfølgelig selvskrevet i en digital verden. Hvis man vil stå sikker i hele sit system, skal man være godt klædt på. Med et godt antivirus program scannes dine filer for at sikre, at de ikke er skadelige for din computer. Herudover kan mange programmer væsentlig mere, hvorfor det handler om at finde det program, som giver mest sikkerhed. Bredbånd.dk har lavet en test over programmer, som giver det bedste antivirus til din computer.

Generelle råd om sikkerhed på internettet

Generelt handler det bare om, at man agerer fornuftigt på nettet, og at man tager sine forholdsregler. I en verden hvor der hele tiden kommer mere og mere trafik på nettet, skal man beskytte sig selv. Det gælder også når man udvikler nye kanaler til sin digitale profil. F.eks. hvis man laver en app til virksomhed, er sikkerheden her også vigtig. Med disse løsninger vil din side og din sikkerhed være sikret overfor resten af verdenen.

Advertisement

About The Author

Martin L. Christensen

Martin L. Christensen driver til dagligt bloggen Gode-Tips.dk og webshoppen Sitontop.dk, som sælger high end oppustelige kajakker og oppustelige paddle boards.

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg os og få rabatter og tips på Facebook

Facebook opslag

1 week ago

Gode-Tips.dk

Hans historie fortjener, at blive DELT... ❤️
Ikke alle har det lige let. Men et lille smil og lidt respekt kan tage folk et langt stykke ud af en hård hverdag...

Sig Hej
Penge er ikke nødvendigvis det eneste en hus forbi sælger står på gaden for, nogle gange er et smil alt du behøver at give. Smil til din husforbi sælger 🙂
Ps. Vil du ikke være sød at DEL DEL DEL videoen så budskabet når så mange som muligt #sighej
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 weeks ago

Gode-Tips.dk

Jeg får en pakke hver måned til ungerne for kun godt 100 kr!
😃 Den bedste gave jeg har set i laaaang tid. Både til ungerne og forældrene! 👌🏻
Stimulér ungernes sanser, finmotorik, kreative tanker og forståelse for videnskab.

KiwiCo | Hands-On Learning & Experience Based Play
Don't miss on monthly deliveries to inspire kids ages 3 - 16+ to be artists, engineers and innovators!
... See MoreSee Less

View on Facebook

Seneste i forum

Kategorier

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Del på Facebook

Spred noget kærlighed og del siden med dine venner, så de kan få gavn af artiklen.

Shares