Vælg side

Få hjælp af robotterne

Få hjælp af robotterne

Sponsoreret indhold

I takt med teknologiens udvikling kommer der flere og flere robotter på markedet, der kan være til gavn i hjemmet og kan spare dig for flere timers arbejde om ugen. Har du ikke helt styr på, hvilke muligheder du har, så kommer vi her med nogle bud på en ny hjemmehjælper, som kører helt af sig selv. Der er selvfølgelig de store af slagsen, men vi kommer også omkring en af de mindre robotter, som måske mere minder om en elektrisk udgave af de velkendte redskaber i hjemmet. Fælles for dem alle er, at de kan spare dig for en masse tid og arbejde i hjemmet, så du kan bruge tiden på noget af det, der er sjovere og vigtigere for et liv fyldt med glæde og overskud.

Haverobotten

Lad os starte med den robot, der kan passe og pleje dine udendørsarealer, hvis du vil slippe for lange ture med græsslåmaskinen, eller hvis du vil undgå at have en havetraktor i garagen. Du kan nemlig få en robotplæneklipper, der helt af sig selv slår din græsplæne og tilmed bedre, end de fleste ville kunne gøre. Det lyder måske for godt til at være sandt, men teknologien på området er så god, at du ikke skal bekymre dig om, at robotplæneklipperen ikke når i hjørnerne eller ikke kan finde tilbage til der, hvor den startede. Lad den køre, når du har brug for det, og så kan du bruge tiden på noget andet imens. For at finde den bedste robotplæneklipper kan det være en god idé at læse forskellige brugertests eller guides på nettet, så du får mest for dine penge.

Rengøringsdamen

Den mest velkendte robot, og som er blevet en fast del af mange husstande, er robotstøvsugeren, der sørger for, at gulvet bliver rent og pænt. Er du en af dem, der altid synes det er hårdt og kedeligt at svinge støvsugeren i hjemmet, så er denne robot den helt rigtige investering for dig. Du kan finde en guide til den bedste robotstøvsuger på nettet, så du får gjort et godt køb, og får en, der kan alt det, du forventer af den. Alt efter budget kan du få en robotstøvsuger, der selv kan køre til og fra opladeren, og som har en tidsindstilling, der sørger for, at den kører på samme tidspunkt hver dag.

Den lille hjælper

Denne robot er en smule anderledes i forhold til de to foregående, men det betyder ikke, at den er mindre værd i hjemmet. For de sidste par år er der blev udviklet på en ny robot til hjemmet, som kan styre forskellige features og funktioner for dig. Det er en robot, som du kan tale til og få til at tænde dit TV eller få til at fortælle dig, hvordan vejret er i New York, selvom du er i Danmark. Man kan se robotten som en talende søgemaskine, og det er den som sådan også. Skal du have den til at tænde og slukke lyset for dig, kan du også få den til det, hvis du køber nogle specielle pærer og en boks, der skaber en forbindelse til robotten.

Om forfatteren

Martin L. Christensen

Martin L. Christensen driver til dagligt bloggen Gode-Tips.dk og webshoppen Sitontop.dk, som sælger high end oppustelige kajakker og oppustelige paddle boards.

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Login

Seneste i forum

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Del på Facebook

Spred noget kærlighed og del siden med dine venner, så de kan få gavn af artiklen.

Shares