Vælg side

Guiden til den farverige indretning i dit hjem

Guiden til den farverige indretning i dit hjem

Når du skal indrette dit hjem, kan det ofte være svært at finde den flotteste indretning selv. Dem der har råd ansætter ofte en indretningsarkitekt, som kan komme med de nødvendige råd. Men da det ikke er alle, der har økonomien til disse gyldne tips, kommer vi her med en guide til et smukt og farverigt hjem i 2018.

Start med at udsmykke udenfor

Det første man ser, når man møder din bolig er selvfølgelig den udendørs facade. Alt afhængig om man bor i en lejlighed eller villa, er mulighederne selvfølgelig også forskellige. Er du dog så heldig at have en tilhørende have eller lignende, er et rigtig godt råd at belægge området med flotte havefliser eller grus. Det giver omgivelserne omkring boligen et rigtig flot og hyggeligt pust, som vil hjælpe på at gøre din bolig mere værd. Her er erfaringen, at havefliser i enten lys grå eller koks grå er dem, som holder bedst over længst tid.

Gør også det indvendige gulv pænt

Det næste trin er så, at vi kommer ind i boligen. Mulighederne her er så mange med utallige møbel muligheder, at man kunne skrive mange tykke bøger, om de forskellige stilarter. Derfor fokuseres der her kun på én ting, som dog ikke mister sin betydning af denne grund. For gulvet er noget af det, som vi lægger mest mærke til, og som vi konstant færdes på. Derfor er det en rigtig god idé at dekorere gulvet med tæpper, som kan holde året rundt. Tæpper som både fungerer godt om sommeren og om vinteren som f.eks. væg til væg tæpper. Her er kokostæpper især stærke. Det er typisk tæpper, som er slidstærke, og som er klar til at komme i brug med det samme. Herudover er de også rigtig flotte, og kan fås i flere forskellige farver.

Det dekorative tilbehør

Når tæpper og møbler er på plads, er det tid til, at hjemmet skal dekoreres. Her er mulighederne jo i bund og grund uendelige, hvad man må ønske for sit hjem. Skal det være en masse store flotte planter, som giver ilt til hjemmet? Eller skal det være flotte vaser? Om det er det ene eller andet, er det som udgangspunkt en vurdering ift. din stil. Det er utrolig oppe i tiden og populært med vægkrukker til planter. Det giver nemlig mulighed for at kunne have sine planter hængende alle ønskede steder, og det giver en rigtig god aura. Det skaber både hygge, samtidig med det er stilfuldt. Vægkrukkerne kaldes Vertiplants, og du kan købes dem hos Luxbolig.

Vær kreativ – det kommer du længst med

Det vigtigste er i sidste ende bare, at man forholder sig åben overfor muligheder og er kreativ på nye ideer. Mange mennesker er bange for at udtrykke sin ønskede stil gennem sin indretning, da man kan være bange for, hvad folk tænker. Men ved at holde et åbent sind både indenfor og udenfor boligen, holder man også muligheden for en dejlig tilværelse åben. Man behøver jo ikke holde sig til en bestemt stil året rundt, da årstiderne skifter. Det betyder også, at forskellige planter er på mode. I det hele taget klæder det boligen at have lidt forskellige træk over et år. Nogen er til koks grå, andre er til pang farver. Det vigtigste er bare, at man føler sig hjemme i sin boligindretning. For først der vil boligen udstråle den glæde, som du søger.

Så følg rådene her, og så tænk ellers bare kreativt. Mangler du inspiration, kan du hente gode råd på siden her. Så skal du nok få et flot hjem i 2018.

Om forfatteren

Martin L. Christensen

Martin L. Christensen driver til dagligt bloggen Gode-Tips.dk og webshoppen Sitontop.dk, som sælger high end oppustelige kajakker og oppustelige paddle boards.

1 kommentar

  1. Jonas

    Super fed artikel! Synes selv det er vigtigt, at man kombinerer farver – dog i en gennemført stil. Har selv brugt Vertiplants indenfor, og det giver lidt mere liv til huset. Man kunne også overveje at bruge dem udenfor.

    Svar

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Login

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Del på Facebook

Spred noget kærlighed og del siden med dine venner, så de kan få gavn af artiklen.

Shares