Vælg side

3 smykkesider du skal kende

3 smykkesider du skal kende

Hvad end du har kassen fuld af penge, eller du lever knap og nap på SU, har vi alle brug for at forkæle os selv en gang imellem. En af de store glæder, som kvinder alment kendt tillægger stor værdi, er flotte dekorative smykker. Derfor har Gode-tips.dk været på udkig for at finde de 3 bedste smykkesider i Danmark. Smykkesider hvor man uafhængig økonomi kan finde det smykke, som skal være med til den store dag.

Et smykkehjørne fuld at ringe

Et nyt navn på smykkemarkedet, som man bør kende er Smykkehjørnet. Med sin begyndelse i 2017, har de lige siden koncentreret sig om at være en smykkeforretning for alle, der søger stil uden priserne er eksplosive. Smykkehjørnet beskæftiger sig mest med guld- og sølvringe, hvor kvaliteten er unik samt priser under 1000 kr. Ikke fordi det er første gang man ser dette, men det unikke er, at de har fundet en skandinavisk inspiration fra nogle af de helt store smykkekæder. Her har de taget det til et niveau, hvor de fleste kan være med. Så om du skal i byen med vennerne eller til det helt store bryllup, så giver deres udvalg mening. Udvalget er ikke det største, men ringene kan bruges i mange sammenhænge.

Københavns ukronede armbånd

CUFFCPH er et af de nyeste skud på stammen inden for armbånd. Her går ånden om kvalitet til lave priser videre. CUFF laver enkle sølvarmbånd, som passer til både mænd og kvinder i sin form. Stilen er simpel og alligevel unik, og hvor flere ofte må slippe af med flere tusindekroner for et sølvarmbånd, kan man her finde et sølvarmbånd til kun 700 kr. Dette ser man sjældent i danske smykker, og selvom udvalget endnu ikke er særlig bredt, må man sige, at de har givet værdi til udtrykket “less is more”. Udforsk selv de flotte armbånd her.

Lav dine egne smykker

Nogle gange når vi ser på smykker, kunne vi godt tænke os, at der lige var en ekstra detalje. Nogle gange kunne vi godt tænke os, at vi selv lavede vores eget smykke helt fra bunden – dette er nu muligt. En butik som i en portion tid har arbejdet med disse muligheder er Perleshoppen.dk. Perleshoppen har et enormt udvalg af smykker, hvor man som bruger eller køber, har mulighed for at gå på udkig i forskellige dele i alt lige fra halskæder til perler. På denne måde kan du selv sammensætte de smykker, som skal egne sig til dine mærkedage. Herudover er det jo også altid ekstra sjovt at man kan gå kreativt til værks og herved være sin egen designer.

Mulighederne er mange, så det handler bare om at udforske. Men hvis din økonomi er knap men stil er i top, så anbefaler vi klart, at du søger rundt på disse sider. Det gælder alt lige fra gaveideer til andre eller bare til dig selv.

Om forfatteren

Martin L. Christensen

Martin L. Christensen driver til dagligt bloggen Gode-Tips.dk og webshoppen Sitontop.dk, som sælger high end oppustelige kajakker og oppustelige paddle boards.

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Login

Seneste i forum

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Del på Facebook

Spred noget kærlighed og del siden med dine venner, så de kan få gavn af artiklen.

Shares