Vælg side

💰 15-50 % rabat på Ole Lynggaard ringe 💍, armbånd og vedhæng

💰 15-50 % rabat på Ole Lynggaard ringe 💍, armbånd og vedhæng

Ole Lynggaard og hans datter Charlotte Lynggaard er de to designere bag Ole lynggaard Copenhagen.

Efter min mening laver de nogen af Danmarks pæneste smykker – og så er det jo ikke bare dansk design, men også dansk produceret.

Langt de fleste, som har handlet smykker kender efterhånden Ole Lynggaard. Men jeg synes alligevel, at jeg vil sprede budskabet og vise hvad de kan som andre ikke kan. Deres unikke design og kvaliteten er i top.

De gør utroligt meget ud af deres håndværk og lægger den største professionalisme i alle deres smykker.

Ole Lynggaard ringe

En af de kategorier, som er deres bestsellere er deres ringe.

Særligt deres Lotus ring er populær. Det er datteren Charlotte, som har designet de mange forskellige Lotus ringe. Du kan med garanti finde en, som passer til dig eller til en du holder af.

Lotus ringen har nogle virkelig fine former og er helt betagende at kigge på. Det er en ring, som med sikkerhed vil sende blikke din vej.

Ædelstenene i Lotus ringene kommer fra hele verden og de fåes i virkelig mange forskellige nuancer. Faktisk kan du finde omkring 3000 forskellige variationer – så du bliver unik med en Lotus ring. Og det vil vi jo gerne være, ik 😉

Du kan også se andre fingerringe her.

ole-lynggaard-lotus-ring

Ole Lynggaard Lotus ring

–> Se deres ringe her og få 15% rabat, når du opretter dig til købet <–

Ole Lynggard armbånd

Jeg selv meget imponeret over de armbånd, som du ser herunder. Den ene er perfekt til hverdagen og den anden til de mere stilfulde dage, som festligheder. Det sorte armbånd i læder kan du nemt bruge sammen med andre smykker. Og det er blevet meget populært, at enten have mange forskellige armbånd på, eller have dem på samme arm som du har dit ur på.

ole-lynggaard-laeder-armbaand-med-vedhaeng-charmsOle-Lynggaard-armbaand-guld-diamant-love

 

–> Se deres armbånd her og få 15% rabat, når du opretter dig til købet <–

Ole lynggaard vedhæng og Sweet Drops

Ole Lynggaards Sweet Drops er utroligt populære – og man forstår hvorfor. Der er rigtigt mange producenter af vedhæng til armbånd, men disse er ret unikke og flere er super lækre og nærmest betagende at se på.

Sweet Drops vedhæng kan du bruge i halskæder og armbånd. De kommer i et væld af variationer. Og mange af dem kan du nu få med store besparelser. Du kan enten få de standard 15%, når du opretter dig i forbindelse med et køb og kan du også få en del med rabatter på mellem 25% og 50% rabat!

Ole-Lynggaard-Sweet-DropsOle-Lynggaard-Sweet-Drops-Yellow-Diamond-Lace-vedhaeng-med-Diamant-A2560

–> Se deres vedhæng og Sweet Drops her og få 15% rabat, når du opretter dig til købet <–

Se Ole Lynggaards brand video.

Den giver dig en fornemmelse af den kvalitet og faglige stolthed Ole Lynggaard arbejder med, når de laver smykker dig, som er super kræsen eller bare vil bære de absolut mest unikke smykker fra en dansk designer og dansk producent.

De producerer også helt specielle ure. Armbåndsure man ikke ser mange lignende af. Ure hvor kransen minder om en fingerring. De har endnu ikke produceret et stopur, så har du brug for et stopur, så kan jeg anbefale at du bruger et som er digitalt. Et digitalt online stopur kan nemt pakkes væk og tages frem, da det jo ligger online og altid klart på din mobil.

Om forfatteren

Martin L. Christensen

Martin L. Christensen driver til dagligt bloggen Gode-Tips.dk og webshoppen Sitontop.dk, som sælger high end oppustelige kajakker og oppustelige paddle boards.

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Login

Seneste i forum

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Del på Facebook

Spred noget kærlighed og del siden med dine venner, så de kan få gavn af artiklen.

Shares