Vælg side

Sådan tjener du hurtigt og lovligt penge på nettet

Sådan tjener du hurtigt og lovligt penge på nettet

Har du svært ved at få budgettet til at hænge sammen? Kunne du godt bruge lidt ekstra af kongens mønt, så du ikke skal leve på vand og brød sidst på måneden? Eller stræber du bare efter et liv, der ikke er præget af genbrugskluns og ”nej tak” til venners forespørgsel om en bytur i ny og næ? Du er bestemt ikke alene, så derfor serverer vi her en række tips til dig, der gerne vil tjene penge på nettet.

Sælg dine talenter online

Alle kan et eller andet, og de fleste talenter kan sælges online. Der findes et væld af online platforme, der tilbyder, at du kan udbyde og tjene penge på det, du er god til. Måske er det at synge? Eller den der sprøde voiceover, som du kan præstere? Uanset hvad du er en nørd til, er der altså mulighed for at forvandle dit nørderi til penge. Tag fx et kig på platforme som Fiverr, Upwork eller Amino, hvor du kan byde ind på opgaver eller skilte med dine services. Er du rigtig skarp, kan det hurtigt blive en god forretning at arbejde som freelancer på nettet. Kan du f.eks. skrive tekster, pressemeddelelser osv., så har du mulighed for nærmest fast job. Og kan du skrive gode tekster hurtigt, så kan du holde en fin løn og arbejde når du har lyst.

Deltag i undersøgelser – eller se reklamer

Det er måske ikke verdens mest underholdende bibeskæftigelse, men det er trods alt en aktivitet, der giver smør på brødet. Og du vil vel ikke spise brød uden smør, vel? Der findes et hav af muligheder for at tjene en smule ekstra til dagen og vejen ved at deltage i forbrugerundersøgelser, svare på spørgeskemaer og se reklamer samt vurdere dem. Det kræver hverken meget tankevirksomhed eller særlige evner, bare du er ihærdig, arbejdsom og vedholdende. Det er på ingen måde noget, du bliver rig af, men omvendt – mindre kan også gøre det, hvis du har brug for pengene til at få budgettet til at hænge sammen.

Sælg dine sager på DBA, Facebook eller lignende

Har du en masse ragelse derhjemme, som måske kan have værdi for andre, er det oplagt at få ryddet op og bortauktioneret de ting, du ikke bruger. Det giver ikke kun mønt på kistebunden, men også plads og luft derhjemme. Det er således ikke kun din bankmand, som vil takke dig for de ekstra midler, der suser ind på din konto – bor du sammen med en kæreste eller ægtefælle, vil vedkommende sandsynligvis også sætte pris på at slippe for at rydde op efter dig og gemme dine ting fra din gymnasietid. Der findes købere til næsten alt, så længe prisen bare er god nok. Vær derfor realistisk, når du skal sælge dine ting. Din gamle sixpence fra år 2014 får du altså ikke 1.000 kr. for, om så David Beckham havde brugt den. Tag imod bud fra potentielle købere, og vær ikke bange for at krejle.

Vi håber, at du kan bruge ovenstående råd. Er du stadig på bar bund, kan du passende alliere dig med lånet.dk, der har endnu flere muligheder til dig. Tjen penge, og få råd til mere af det sjove.

Om forfatteren

Martin L. Christensen

Martin L. Christensen driver til dagligt bloggen Gode-Tips.dk og webshoppen Sitontop.dk, som sælger high end oppustelige kajakker og oppustelige paddle boards.

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Login

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Del på Facebook

Spred noget kærlighed og del siden med dine venner, så de kan få gavn af artiklen.

Shares