Vælg side

21 steder på Jorden du SKAL se før det er for sent! [17 til 21]

21 steder på Jorden du SKAL se før det er for sent! [17 til 21]

21 steder du SKAL opleve [17 til 21]

17. Lysefjord, Norge

lysefjord-norge

Få timer fra Danmark ligger noget af det mest fantastiske stykke natur. Lysefjord. Lysefjord er 42 km lang og 500 meter dyb! Ved Lysefjord kan du blandt andet nyde de meget besøgte Preikestolen, Hengjanefossen og Kjerag. Preikestolen (Prædikestolen) står mere end 600 meter over vandet, lodret op. Måske Norges mest fantastiske natur.

18. Rismarker, Vietnam

rismarker-vietnam

Vietnam er blandt andet kendt for sine meget smukke og betagende rismarker. De er på en sjov måde meget tilfredstillende at kigge på. Rismarkerne er ikke kun lave sådan for synets skyld, men på grund af en genial udnyttelse af vandet og samarbejde mellem bønderne.

19. Nordlys, Norge

nordlys-norge

Nordlys er et helt fantastisk og fortryllende syn. Nordlys er når solen sender store mængder ladede partikler ud i verdensrummet, og en del af dem fanges i Jordens magnetfelt. Specielt nær polerne støder partiklerne sammen med atomer eller molekyler i Jordens atmosfære. Og det er disse sammenstød som resultere i nordlys.

20. Waitomo Glow Worm hule, New Zealand

Glow-worm-cave-New-Zealand

Waitomo Glow worm hule-attraktionen er en hule ved Waitomo på i New Zealand. Hulen er kendt for Arachnocampa luminosa, en glødormsart, der udelukkende findes i New Zealand. Hulen er en del af Waitomo Caves-systemet, der også omfatter Ruakuri Cave og Aranui Cave.

21. Positano, Amalfi-kysten, Italien

Positano, Amalfi Kysten, Italien

Positano og Sorrento på Amalfi-kysten er bestemt et besøg værd. Se Positano fra vandet og du får chancen for de bedste billeder overhovedet. Byerne er billedsmukke!

 

Om forfatteren

Martin L. Christensen

Martin L. Christensen driver til dagligt bloggen Gode-Tips.dk og webshoppen Sitontop.dk, som sælger high end oppustelige kajakker og oppustelige paddle boards.

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Login

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Del på Facebook

Spred noget kærlighed og del siden med dine venner, så de kan få gavn af artiklen.

Shares