Vælg side

Tre tips til vandreturen i irland

Tre tips til vandreturen i irland

Sponsoreret indhold

Naturlige bjergsøer, enestående klippeformationer og grønt så langt øjet rækker. Den grønne Ø, som Irland ofte omtales som, er svær at konkurrere med, når det kommer til betagende natur. Kan du heller ikke vente på, at de danske grænser åbner igen, så drøm dig væk til den irske natur, nårvi nu giver dig tre tips til, hvad du skal se, når du tager på vandretur på øen.

Tre hurtige om Irland

  1. Irland har trods øens nordlige placering et forholdsvis mildt klima, og det gør øen til den perfekte rejsedestination for vandreture.
  2. Irland er et utrolig gæstfrit folkefærd, så det er ikke usædvanligt at blive inviteret indenfor, hvis du begiver dig lidt uden for de meget turistede områder.
  3. Wicklow-ruten er en af de mest populære vandreruter i Irland, og den er også den ældste markerede vandrerute af sin slags på øen.

 

Tip 1: Lad vandreturen gå til Wicklow-bjergene

En af de smukkeste måder at opleve den irske natur er uden tvivl til fods. I irland finder du et bredt udsnit af vandreruter, men den smukkeste må nu engang være Wicklow-ruten, som tager dig forbi Wicklow-bjergene. Ruten er 132 km lang og tager dig gennem noget af den smukkeste natur, Irland har at byde på. På ruten kommer du blandt andet forbi naturlige bjergsøer, græssende får, lokale bed and breakfasts og dale der er præget af farverige blomster.

 

Tip 2: Gør holdt i Glendalough-dalen

Glendalough-dalen er en af Irlands mest populære – og med god grund. I dalen finder du blandt andet to betagende bjergsøer, som kan tage pusten fra de fleste. I dalen finder du også de mystiske “Round Towers”, som er opført på samme tid som nogle af de første klostre i Irland. Hvis du begiver dig ud på Wicklow-ruten, kommer du helt naturligt forbi Glendalough-dalen – en oplevelse du ikke må snyde dig selv for på rejser til Irland.

 

Tip 3: Slut vandreturen af i det pulserende Dublin

Dublin må siges at være et sandt kulturelt mekka, og det er det perfekte sted at afslutte en vandretur. Her kan du passende nyde den irske pubkultur, mens du får dig en velfortjent øl. Det gør du bedst i det populære Temple Bar kvarter, som siges at være Dublins kulturelle kvarter. Her ligger pubber, gallerier og små skæve forretninger side om side. I kvarteret finder du også nogle af øens mest populære pubs, som i den grad er et besøg værd.

Om forfatteren

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Login

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Del på Facebook

Spred noget kærlighed og del siden med dine venner, så de kan få gavn af artiklen.

Shares