Vælg side

21 steder på Jorden du SKAL se før det er for sent! [Outsiderne]

21 steder på Jorden du SKAL se før det er for sent! [Outsiderne]

21 steder du SKAL opleve [Outsiderne]

22. Santa Maria de Montserrat, Spanien

Santa-Maria-de-Montserrat-kloster-spanien

Santa Maria de Montserrat er et benediktinsk kloster beliggende på Montserratbjerget, i Catalonien, Spanien. Klosteret blev grundlagt i det 10. århundrede og er stadig i dag aktivt med over 70 munke. Klosteret har sin historiske oprindelse i Santa Maria, som Count Guifré el Pelós gav til klosteret Ripoll i år 888. Der har altid været omkring 70-80 munke i klostret.

23. Setenil de las Bodegas, Spanien

Setenil-de-las-bodegas-Spanien

Setenil de las Bodegas er en lille by og kommune i provinsen Cádiz, Spanien, berømt for sine boliger indbygget i overhængende klipper over Río Guadalporcún.

24. Banff National Park, Canada

Banff-National-Park-Canada-sjoar-Moraine-Lake

Banff National Park i Canada er rå, barsk og uendeligt smukt. Banff National Park er Canadas ældste national park og blev etableret i 1885. Banff er den Canadiske del af Rocky Mountains.

25. Treviso, Italien

Italy, Veneto, Treviso.

Når de fleste ser vand i gaderne, så falder tankerne på Venedig. Men Treviso er, ligesom Venedig, utrolig smuk og fortjener som minimum en plads hos outsiderne, da det absolut er et sted man kan betale sig fra at besøge.

26. Sydtyrol, Italien

sydtyrol-italien-bjerge-vand

Sydtyrol er nok mest på listen over outsidere på grund af mig selv. Jeg har altid været voldsomt fascineret af naturen i og omkring Østrig, Schweiz, Sydtyskland og Norditalien.

27. Toscana, Italien

toscana-italien

Også Toscana er på listen over outsidere, da det selvfølgelig er en yndet destination for mange turister, men også fordi Toscana er mulig at komme til for de fleste af os. Toscana er utrolig smuk og bestemt en destination man skal have på listen over steder, som skal besøges.

 

Om forfatteren

Martin L. Christensen

Martin L. Christensen driver til dagligt bloggen Gode-Tips.dk og webshoppen Sitontop.dk, som sælger high end oppustelige kajakker og oppustelige paddle boards.

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Login

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Del på Facebook

Spred noget kærlighed og del siden med dine venner, så de kan få gavn af artiklen.

Shares