Vælg side

Foodtruck til festen

Foodtruck til festen

Sponsoreret indhold

Skal du holde en fest eller en reception, hvor du vil forkæle gæsterne med god mad og samtidig give dem en autentisk oplevelse? Så er leje af en foodtruck måske den oplagte løsning. Der kan være et stort hyr med selv at stå for mad, så catering er en oplagt løsning. Det, foodtrucken kan, er at give en ekstra dimension til oplevelsen, hvis man sammenligner med cateringmad, der ellers blot kommer i pakker. Det er hipt og smart. Så kan gæsterne selv gå hen og bede om lige den ret, de har lyst til. 

Et af de firmaer, der har haft succes ved at leje deres foodtruck ud, er Hooked. Deres marineblå foodtruck tiltrak så mange kunder, at de sidenhen har åbnet to restauranter og nu tilbyder catering. De kører land og rige rundt til festivaler og events og langer frisk fisk og skaldyr over disken til glade kunder.  

Socialt på en anden måde

En af de gode ting ved at leje en foodtruck er, at gæsterne til eventet socialiserer mere. Der er noget uforpligtende over at stå og snakke frem for at sidde stift ved bordene. Når man hapser noget fra en foodtruck, så kan man bevæge sig rundt, samtidig med at man spiser. Det er ret herligt. Det er på mange måder en mere moderne form for catering. Derfor er det også blevet populært i de senere år. 

En af de andre fordele ved en foodtruck er, at den står udendørs. Det bidrager til de uformelle rammer og giver en anden oplevelse af at spise i det fri. Det er også oplagt til fester, hvor folk trækker udenfor om aftenen med en øl. Det er ikke for sjov, at foodtrucks er et stort hit på festivaler. Man kan nemt blive fristet, når man dufter til eksempelvis lækre fish & chips eller lobster rolls. 

Helt frisklavet og sprødt

Når man bestiller catering fra et firma på den traditionelle måde, så får man maden leveret i bokse. Det er klar til servering, som vil foregå på borde i et festlokale typisk. Mens det også fungerer godt, så mangler der en vigtig ingrediens. Nemlig at maden er helt frisklavet – så frisk, at man kan se den blive lavet! Her er der ikke noget, der slår en foodtruck. Her bestiller du lige, hvad du har lyst det, og du ser det blive sat sammen for øjnene af dig.

Det er ret lækkert. Alle sanser kommer i spil, når man både kan dufte, se, mærke og nærmest høre maden blive lavet.

Slip for stress og jag ved at outsource opgaven

En af de gode ting ved at bestille catering i form af en foodtruck er, at du slipper for bøvlet med at lave mad selv. Det kan være guld værd, når der i forvejen er travlt med alle de andre forberedelser. Bestiller du en foodtruck, kan du læne dig tilbage og glæde dig til at se gæsterne flokkedes om den. Det bliver et sikkert hit, og samtidig har du sparet på din egen energi og kræfterne. Win win.

Om forfatteren

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Login

Seneste i forum

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Del på Facebook

Spred noget kærlighed og del siden med dine venner, så de kan få gavn af artiklen.

Shares