Vælg side

Fire gode tips til at forbedre din virksomhed

Det kan være svært at se, hvad der godt kan trænge til at blive forbedret når man har arbejdet i den samme virksomhed længe. Vi nævner fire konkrete ting, som kan gøre en markant forskel i din virksomhed.

Markedsføring af virksomheden

Mange virksomheder lever på at have et godt og solidt ry, og mener ikke at det er nødvendigt at bruge penge på at markedsføre sig. I den digitale æra, ser man flere og flere markedsføre sig digitalt via forskellige medieplatforme. Dem som ikke gør det, ryger langsomt, men sikkert ud af markedet, på et eller andet tidspunkt. Derfor vil et af de første tips være, at markedsføre virksomheden digitalt. På den måde kan man ramme, måle, og skabe kendskab hos din målgruppe.

Det du nu skal finde ud af, er hvordan du vil finansiere det. Det kommer selvfølgelig an på om i har budget eller likviditet til rådighed. På Lendme kan man nemt og effektivt ansøge om et lån. Et lån, er en god mulighed, hvis det er en lille virksomhed, da du kan få det fulde beløb med det samme, og afdrage på det, stille og roligt.

Gør det attraktivt at blive i virksomheden

Det skaber rigtig meget værdi for virksomheden, hvis medarbejderne kan lide at være der. Det betyder også mindre sygedage, mindre udskiftning og bare i det hele taget en bedre stemning. At have kompetente medarbejdere, som har siddet i virksomheden længe, er en styrke i enhver virksomhed. Nøglemedarbejderne bidrager til en bedre arbejdsrytme, da de kender virksomheden godt. En høj udskiftning af medarbejdere, er dyrt for virksomheden, og ser heller ikke godt ud, udadtil.

Brug ressourcer og tid på at skabe et miljø og en arbejdskultur som holder på medarbejderne. Det kan for eksempel være, at skabe et bedre socialt sammenhold, eller give medarbejderne noget, de ønsker i virksomheden.

Opdater virksomhedens systemer

Hvis en virksomhed har levet længe, kan det godt være, at den har brug for en opdatering. Mange opdager det ikke i tide, da de vænner sig til hvordan systemet, nu engang ser ud. Men det er faktisk rigtig godt, lige at kigge kritisk på ens systemer, for at se om noget af det skal opdateres. Hos Datacon kan du nemt og hurtigt få opdateret det system i nu bruger.

Skab mere omsætning

At skabe mere omsætning, er selvfølgelig noget af det, alle virksomheder drømmer om. Men her er det vigtigt at du søger stabil, pålidelig og tilbagevendende omsætning, fra loyale kunder. Men hvordan gør man kunder loyale? At gøre det bedre, end dine konkurrenter er et godt sted at starte. Hvis du for eksempel ikke kan vinde på hastighed, så se, om du kan vinde på pris. Hvis kunden bestiller et produkt igen og igen, så overvej om du kan lave en form for abonnement, for at skabe den tilbagevendende kunde, og gøre det nemmere for dig og for kunden. Hvis folk vælger at stoppe som kunde, hos dig, så find ud af hvorfor og gør det bedre næste gang.

En langsigtet plan

Læg en langsigtet plan for hvordan virksomheden skal fungere fremadrettet. Hvilke mål og ønsker du for virksomheden? Hvor kommer den fremtidige indtjening fra og hvor bevæger markedet sig hen? Det er vigtigt at have øje for detaljerne og få lagt en langsigtet plan. Planen skal kunne forklare hvordan virksomheden vil skabe værdi på sigt. På den måde er du også med til at gøre din virksomhed, mere attraktiv for købere, på længere sigt.

Om forfatteren

Martin L. Christensen

Martin L. Christensen driver til dagligt bloggen Gode-Tips.dk og webshoppen Sitontop.dk, som sælger high end oppustelige kajakker og oppustelige paddle boards.

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Login

Seneste i forum

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Del på Facebook

Spred noget kærlighed og del siden med dine venner, så de kan få gavn af artiklen.

Shares