Vælg side

Er du træt af hårfjerning?

Er du træt af hårfjerning?

Annoncør betalt indhold

Hvis du er træt af at skulle stå med din skraber og bruge masser af tid på hårfjerning, skal du vide, at der findes nemmere metoder. Du kan nemlig vælge at blive behandlet med IPL/laser. Det er en særdeles effektiv metode til at fjerne dit uønskede hår på både kroppen og i ansigtet. Det er derfor også en behandlingsform, der kan anvendes af både mænd og kvinder i alle aldre. Du kan læse mere om hårfjerning her.

Hvordan foregår det?

IPL står for Intense Pulsed Light. Det er et bredspektret lys, som bliver absorberet af den mørke farve, der befinder sig nede i hårets rod. Lyset sender varme hele vejen ned igennem hårets strå og så ned i hårets rod. Når hårets rod bliver opvarmet, vil den efterfølgende gå til grunde. På den måde er roden forhindret i at producere nye hår.

Det betyder for dig, at din hårproduktionen på eksempelvis benene vil blive reduceret. Hvis du derfor ønsker at blive næsten helt fri for hår, er det naturligvis en behandlingsform, der ofte kræver flere omgange.

Få kun behandlingen udført af professionelle

IPL er en meget effektiv behandling, fordi der anvendes et lys, der benytter rigtig meget energi. Derfor er det også vigtigt, at du kun lader professionelle udføre behandlingen på dig. Ellers risikerer du, at der opstår skader i din hud. Derfor skal du ikke lade dig forføre af ukvalificerede saloners lokken med billige tilbud. I stedet er det en god investering at lade et veluddannet og erfarent personale stå for din hårfjerning.

Kan alle hår blive fjernet?

Det er muligt at fjerne langt de fleste hår. Uanset, om det er på kroppen eller i ansigtet. De eneste hår, der kan være umulige at fjerne er de helt fine dun og meget lyse hår.

Hvilke hår kan jeg få fjernet?

Du kan blandt andet få fjernet håret på din overlæbe eller hage. Særligt kvinder synes også, at disse hår er meget generende. Ligesådan kan du også vælge at få fjernet bardenbarder og hår på kæben. Det er også muligt at få fjernet hår på underansigtet og halsen.

Du har også mulighed for at få fjernet hår i blandt andet intimområdet, ballerne, lårene og benene. Du kan også vælge at få fjernet dine hår på armene eller i dine armhuler. Det er også muligt at blive hårene kvit på eksempelvis ryg, nakke eller skuldre. Ligesådan kan du også få fjernet hår fra mave- og brystregionen. Du kan også vælge at få fjernet hår fra dine fødder og hænder.

Vælg altid en behandler, der er registreret hos Styrelsen for patientsikkerhed

Du bør altid vælge en behandler, der er registreret hos Styrelsen for patientsikkerhed. Det er din garanti for, at behandleren ved, hvad han eller hun foretager sig. Derudover er det altid en god idé at vælge en behandler med en lang erfaring bag sig. På den måde kan vedkommende bedst vejlede dig og behandle dig korrekt. Derfor kan du godt tillade dig at være kræsen, når du skal have en hårfjerning.

Om forfatteren

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Login

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Del på Facebook

Spred noget kærlighed og del siden med dine venner, så de kan få gavn af artiklen.

Shares