Vælg side

Tips til at vælge den bedste parfume til mænd

Tips til at vælge den bedste parfume til mænd

Annoncørbetalt indhold

Hvis du er en af de der mænd, der har brugt denne samme parfume de sidste ti år, så er det måske på tide at skifte den ud. Hvis du er ny ud i at skulle på parfume-jagt, så kan du blive klogere her. Det kan betale sig at vide en smule om, hvad man skal kigge efter.

Herreparfumer er en videnskab i sig selv. Det er utroligt stor forskel alt efter hvilken type, koncentrat og mærke, du vælger. Det er meget personlighed i valg af parfume. Dit valg af parfume kan ligeledes have indflydelse på, hvorvidt andre synes du dufter godt, og har lyst til at være tæt på dig. Det i sig selv er jo en god motivation. Derfor kan det betale sig at kigge lidt på udvalget af parfume til mænd.

Husk at skelne bukkene fra fårene

Det kan være en god idé at investere lidt i en god parfume. Men før man gør det, skal man sikre sig, at man vælger rigtigt. Hvis du skal have en rigtig god parfume, så gå efter nicheprodukter, der er lavet af de bedste ingredienser. Der findes utroligt mange store brands, der laver dyre parfumer med billige ingredienser. Hvis du betaler for kvalitet, så gør dig sikker på, at du vælger kvalitet.

Kend de forskellige koncentrater

Derudover skal du have styr på parfumernes koncentrater. Der er nemlig stor forskel på, hvor koncentreret (kraftig) en parfume er. Typisk vil en koncentreret parfume være dyrere, til gengæld vil den også holde meget længere. I den milde ende finder du aftershave og eau de cologne, mens du i den koncentrerede ende findes eau de parfum og extract de parfum. Midt i mellem findes eau de toilette.

Hav styr på ingredienserne

Du behøver ikke blive en parfumeekspert for at købe en ny, lækker parfume. Men det er alligevel en god idé at have styr på ingredienserne. Det vil gøre det meget nemmere at finde ud af, hvilke dufte du særligt godt kan lide. Særligt hvis du vil investere lidt ekstra, så er det en god idé at vide, hvad der er i din parfume.

Overvej at have flere forskellige

Valg af parfume er et meget individuelt valg. Det handler i høj grad om personlighed. Derfor kan det også være en overvejelse, om man vil have mere end en parfume. På den måde kan man skifte alt efter, hvilken dag det er. Skal man på arbejde eller på stranden? Føler man sig rolig eller mere modig? Parfume er en måde at udtrykke alt det gennem en duft. Mest af alt for sig selv. Der er også nogle, der sværger til en enkelt parfume, så det kan man altså også vælge.

Om forfatteren

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Login

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Del på Facebook

Spred noget kærlighed og del siden med dine venner, så de kan få gavn af artiklen.

Shares