Vælg side

Kom billigere afsted til LEGOLAND i 2022

Kom billigere afsted til LEGOLAND i 2022

Annoncørbetalt indhold

Vi har tidligere skrevet om, hvordan du kan få rabat på op til 60 % af entreen til LEGOLAND i Billund. Det kan du også i 2022.

Det er efterhånden blevet en dyr fornøjelse at tage hele familien med i en forlystelsespark. Og med tidens tårnhøje brændstof- og elpriser er det også blevet noget af en udskrivning at komme hen til forlystelsesparken.

For på nær Tivoli og Bakken ligger de fleste af de populære forlystelsesparker langt fra de store byer.

LEGOLAND – den mest populære

Det gælder også den mest populære af slagsen, nemlig LEGOLAND. Det ligger i Billund i Jylland, og selv om det ikke er forkert at kalde byen for LEGOs verdenshovedstad, er det et pænt stykke væk fra f.eks. København.

Så ud over brændstof og entre, skal der også betales en tur over broen og sikkert også høres på en del ”Er vi der ikke snart?” fra bagsædet på vejen over.

Samtidig er der ikke meget sex i Billund, forstået på den måde, at der ikke er meget andet at komme til byen efter end netop LEGOLAND og LEGO House. Eller den jyske udgave af Lalandia. Så som voksen bliver det en tur i børnenes vold.

Rabatter til LEGOLAND 2022

Men som et lille plaster på såret er det muligt at finde rabatkoder og rabatkuponer, som kan give dig op til 60 % rabat på entreen, rabatter på overnatningen, parkeringen og forskellige andre rabatter.

Er du f.eks. medlem af FDM, Coop eller en af de store fagforeninger, kan du regne med mellem 30 og 40 % rabat på entreen.

I perioder kan du også være heldig at få rabatkuponer i andre supermarkedskæder som f.eks. REMA 1000, Føtex eller Netto. Her kan rabatterne løbe helt op i omkring 60 %.

Hvert år kører der også tit en sæsonkampagne med rabat til LEGOLAND i en eller flere af fastfood-kæderne. Særligt McDonalds er kendt for at køre disse promotion-kampagner på et tidspunkt i forårsmånederne.

Hvad kan du ellers lave i Billund?

Som sagt er der ikke meget andet at foretage sig i Billund end de LEGO-relaterede oplevelser. Eller en svømmetur i Lalandia.

Selvfølgelig byder byen på nogle caféer, restauranter, tøjbutikker og supermarkeder – ganske som alle andre provinsbyer. Men den slags behøver du ikke køre så langt efter.

Der er heller ikke meget hjælp i at kigge på Escortguide.dk efter noget spændende selskab. For du har jo børnene med.

Men er du single, er der masser af andre singler med deres børn i LEGOLAND. Derfor har du måske held på den front, når du nu er kommet hele vejen til det sydvestjyske.

Så på den måde kan der alligevel ske noget godt for ”den voksne” på en tur til LEGOLAND.

Om forfatteren

Login

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Del på Facebook

Spred noget kærlighed og del siden med dine venner, så de kan få gavn af artiklen.

Shares