Vælg side

Take-away i København? Dette skal du prøve

Take-away i København? Dette skal du prøve

Sponsoreret indhold

Skal du opleve Københavns natteliv, eller har du bare ikke tid til at stå foran kødgryderne efter en lang dag på arbejdet? Uanset grunden til at du hungrer efter take-away, så er du heldig – for København bugner af muligheder for at få lækker, hurtig og ikke mindst sund mad, uden at du skal troppe op i restauranten eller madstedet. Men hvad har du lyst til, og hvor får du egentlig mest smag for pengene, når der er så mange valgmuligheder, der alle lyder appetitvækkende og indbydende? Læs med her i guiden og få tre anbefalinger af take-away-mad, du skal prøve i København.

Den nye – poke bowls

Du har måske hørt det før i de mere hippe og unge kredse, men bare rolig – der er ikke tale om mad inspireret af det populære Pokemon. Nej, poke bowls er groft fortalt en skål inspireret af Hawaii med masser af grønt og andet godt, som er krydret og fyldt med smag, der får tænderne til at løbe i vand. Typisk er de grønne sager kombineret med noget magert kød eller tofu, ligesom at du er garanteret lækre dressinger og/eller toppings, der er prikken over i’et. Er du således til en sund, smagfuld og instavenlig omgang fastfood, ja, så er poke bowls helt sikkert noget for dig. Du kan bestille poke bowls i stort set hele København – lige fra Indre By til en take away restaurant Lyngby. Det er blot at vælge den løsning, der ligger tættest på dig. 

Den traditionelle med et twist – pizzaer 

Pizza? Det har man da prøvet et utal af gange før! Og ja, det har du med garanti, hvis du er, som danskerne er flest. Men rigtig mange restauranter forsøger i disse år at genopfinde take-away-retten over dem alle ved blandt andet at tilføje nye ingredienser som trøfler, unikke oste eller andre lækre ting og sager, der giver pizzaen en ny dimension og helt ny kant. Flere steder i København kan du finde madsteder, som også griber selve processen med at lave pizzaen anderledes an end så mange andre, fx bagningen eller de råvarer, der indgår i både dejen og toppings. Hvis du er lidt ihærdig, kan du finde dem på diverse take-away apps eller online i et hav af forskellige madanmeldelser og tro os – det er besværet værd, hvis du er en smule træt af den samme kedelige nr. 9 nede fra dit lokale pizzeria. 

Den sunde og grønne – vegansk take-away 

Hvis du gerne vil være sund og grøn, når du bestiller take-away, så er de mange veganske muligheder i hovedstaden med sikkerhed lige noget for dig. Der findes et utal af caféer og madsteder, som helt eller delvist serverer vegansk og bringer ud via fx Wolt eller egen leveringsservice, og du kan få alt fra supper til traditionel fastfood som burgere i nye, grønne klæder. Det smager godt, er sundt og godt for miljøet – hvad er din undskyldning for ikke at have prøvet vegansk fastfood og take-away endnu? Muligheder er uendelige! 

Om forfatteren

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Login

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Del på Facebook

Spred noget kærlighed og del siden med dine venner, så de kan få gavn af artiklen.

Shares