Vælg side

Få renset facaden og giv bygningen nyt liv

Der findes mange bygninger, som med årene begynder at se både gamle og triste ud. De bliver påvirket af vind og vejr, og det må siges, at vi i Danmark har meget skiftende vejr. Det kan få mange til at overveje at gribe til drastiske midler, måske endda bygge nyt. Men det er slet ikke nødvendigt at bygge nyt, da man med en professionel facaderens vil kunne rense facaden helt ned. Ligeledes findes der også en nem måde at slippe af med grim graffiti, hvis du skulle være så uheldig at have fået graffiti på facaden.

Trinnene til en god facaderens

Når man skal have udført en facadebehandling, så kræver det som oftest flere trin. Det er ikke nok bare at spule den ned, hvis man gerne vil opnå et holdbart godt resultat. Når du skal bekæmpe algebelægningen, kræver det en smule tålmodighed. Det kræver at facaden behandles over et par gange, så man opnår et flot resultat, som har mulighed for at holde i mange år med den rette efterbehandling. En facaderens kan lyde omfattende, men hvis du blot får en professionel til at rense facaden, vil du opleve en effektiv proces med få arbejdstimer involveret.

Processen startes med, at en algebehandling bliver påført facaden. Den skal have lov at virke, så den slår alle alger og deres rødder ihjel. Når algebehandlingen har virket længe nok, bliver facaden renset godt ned. Efter rensen er det nødvendigt at imprægnere den eller give den et lag maling, hvilket er med til at holde facaden pæn og fri for alger. Derudover kan det dog anbefales at få en algebehandling i ny og næ.

Problemer med graffiti? Det kan nemt renses

Hvis du har problemer med graffiti på din facade, behøver du ikke at bekymre dig. Man kan nemlig også hyre nogle dygtige professionelle til en graffitirens, som ved, hvad der skal til for at komme af med graffitien på en skånsom måde. Du kan få en god graffitirens, der løser problemet på en skånsom måde. Først renses facaden, hvorefter der påføres et middel, der opløser graffitien. Dernæst kan man rense graffitien af og opnå en flot facade igen. Man kan rense graffiti af de fleste overflader, så om end det er en container eller en granitfacade, er det helt bestemt en god løsning på problemet at lade de professionelle håndtere problemet. En grundig facaderens vil altid kunne friske din facade op, så den igen ser frisk og ung ud. Det er en procedure, som er forholdsvis billig at få udført, og du vil fremover kunne glæde dig over den flotte facade i mange år ud i fremtiden.

Om forfatteren

Martin L. Christensen

Martin L. Christensen driver til dagligt bloggen Gode-Tips.dk og webshoppen Sitontop.dk, som sælger high end oppustelige kajakker og oppustelige paddle boards.

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Login

Seneste i forum

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Del på Facebook

Spred noget kærlighed og del siden med dine venner, så de kan få gavn af artiklen.

Shares