Vælg side

GUIDE TIL BRUDEN: Forbered (og forkæl) dig ud af kaos

Du svæver på en lyserød kærlighedssky – der er blevet sagt ja til et (forhåbentligt) livslangt partnerskab med din eneste ene. Men hurtigere end du kan nå at se dig om, forvandles glæde til stress, og planlægningshovedpinen tager til. Location, mad og bryllupspynt skal arrangeres, og så skal du jo også gøre dig klar til at se smukkere ud end nogensinde før. Måske forestiller du dig endda at være et kilo eller to lettere, når bryllupskjolen skal lukkes. Ååååh, hvordan går man bedst til det projekt. Jo, nu skal du høre! Læs med og bliv klogere på hvordan du bedst forbereder dig på den store dag.

Hav styr på planlægningen i god tid

Det kan ikke siges nok gange. Lige så banalt som det nu engang kan lyde, lige så vigtigt er det. Planlæg i GOD tid. Ring til jeres drømme location – hellere i dag end i morgen. Mange steder bliver booket flere år i forvejen, så hvis ikke du har lyst til at fejre kærligheden når den er delvist visnet, er det om at komme igang! På samme vis er der rift om de bedste fotografer, bands og caterers. Invitationer, bryllupspynt og bordkort til bryllup køber – eller sender jo heller ikke sig selv.

I form – eller ej

Er du én af dem som forestiller sig, hvordan din krop på magisk vis ser 3-5 kilo slankere ud på bryllupsdagen? Er din kjole liiige til øllet i dag, fordi du alligevel skal tabe dig en citronmåne eller to over maven inden den store dag? Så er du ikke alene. Du er i samme båd som et hav af smukke kvinder, som elsker chokolade, og som på én og samme tid skal prøvesmage bryllupskager ‘en masse’, før den helt rigtige skal serveres for gæsterne.

Før man får set sig om er der en uge til den store dag. Og når den dag er inde, er det da for surt at gå rundt og græde over spist kage. Eller besvime ved alteret fordi man i slutspurten har måttet undvære mad, for at kunne lyne kjolen. Bestem dig for, om du er seriøst omkring et vægttab. Og hvis ikke, så ‘let it go’. Lige nu og her! Find ro med dig selv og husk på, at du er helt perfekt, lige præcis som du er.

Ro, velvære og god hårddag

Man kommer ikke sovende til sit drømmebryllup. Vejen derhen er lang og kræver oftest både blod, sved og tårer. Det kilder i maven – både på den gode og på den dårlige måde. Tvivlen melder sig i faser – overtages af stress – så lykke – og så om igen. Måske du også føler dig en smule alene med ansvaret, for lets face it – at udvælge blomsterbuketter og brudepigekjoler er måske ikke vores mænds yndlingsbeskæftigelse. Kagesmagning til gengæld – det kan de godt finde ud af. Spøg til side.

Derfor lyder vores næstsidste råd således: Dvæl ved forberedelserne af dig selv. Forkælelserne, vel at mærke. De sjove, rare og de hyggelige. I planlægningskaos og sulteprocess (hold dig helst fra sidstnævnte), skal du huske at lade dig pleje. Lad din indre prinsesse blomstre mens du masserer ansigtsmasker og hårkur ind i sjælen. Fodbad og neglebehandlinger skal også til. Tillad dig selv at købe den lidt for gode (og dyre) shampoo, som til gengæld får dit hår til at stråle som tusind sole. Og hvad med en omgang yoga eller to? Hvilken bedre måde at glemme tid og sted – og genvinde lidt mentalt overskud.

Husk så at NYD din store dag

Dagen er kommet. Endelig. Og nu er dit eneste ansvar at nyde det. Det hele skal nok gå. Faktisk skal det hele nok blive ret så fantastisk. Om så vejrguderne driller, halvdelen af bordkortene er trykt forkert eller om kjolen strammer. Jo – så går det hele nok. PYT. For det er i dag, du skal sige ja til den mand, du elsker, og som elsker dig. På godt og på ondt. På gode og på dårlige hårdage.

Om forfatteren

Martin L. Christensen

Martin L. Christensen driver til dagligt bloggen Gode-Tips.dk og webshoppen Sitontop.dk, som sælger high end oppustelige kajakker og oppustelige paddle boards.

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Login

Seneste i forum

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Del på Facebook

Spred noget kærlighed og del siden med dine venner, så de kan få gavn af artiklen.

Shares