Vælg side

Egetræshylder med læderstropper er det nye sort

Egetræshylder med læderstropper er det nye sort

Sponsoreret indhold

Egetræshylder med læderstropper er det nye sort – og særligt hvis du ønsker at ramme en moderne og skandinavisk indretningsstil i din bolig. En stilfuld hylde med læderstrop kan således præsentere forårsbuketten, familiebillederne eller blot fungere som praktisk opbevaring i køkkenet på en stilren og luftig måde. Hylder med læderstropper er praktiske, tager ikke gulvplads, og er lette at vedligeholde og rengøre. Det gør hylderne til et oplagt allemandseje, hvad end det er til den store børnefamilie, den lille studiebolig eller til den trange kolonihave.

Køb hylder med læderstropper og læs mere om de populære interiør-løsninger fra byRavn.

Ved køb af hylder med læderstropper er det muligt at sammensætte mange forskellige kombinationer – både hvad angår størrelse, træsort, farve på læderstropperne samt skruer til montering. Det gør det muligt for dig at designe en hylde med læderstrop efter dine ønsker. Det er oplagt at tænke andre elementer fra boligen ind ved eksempelvis at matche farven på stropperne med lædersofaen eller vælge gyldne skruer til montering, hvis familiens feriebilleder er indrammet i guldrammer. Mix og match præcis som du ønsker – det er kun fantasien, der sætter grænser.

Eg – den eftertragtede træsort

Særligt egetræshylder har vundet større og større indpas i de skandinaviske hjem. I de moderne hjem er tunge og mørke møbler sat ud af kurs og erstattet af lyse, lette møblementer. Eg er en eftertragtet træsort – dels grundet den smukke farve, tekstur og holdbarhed – og dels grundet det faktum, at mange i forvejen har møbler, gulv eller lignende i samme sort. Det betyder, at en egetræshylde vil medvirke til at skabe en rød tråd i indretningen. 

En egetræshylde har et utal af anvendelsesmuligheder. Det kan være til nøglerne i entréen, til de velduftende parfumer på badeværelset, til teenagerens pokaler på værelset eller til havregryn og ris i køkkenet. Montér hylder i egetræ i de rum, der higer efter et friskt pust eller i de kroge, hvor du mangler plads til praktisk og stilfuld opbevaring.

Hvis du ønsker en tydeligere rød tråd i indretningen, kan du kombinere din egetræshylde med andre eksklusive produkter i læder. Det kan være greb, læderremme til garderobestang- og sengegavl eller magasinholdere til dine yndlingsmagasiner. Med en kombination af hylder i træ med læderremme og tilhørende greb fuldender du den moderne stil og indretning i hjemmet. En nem og passende løsning, som du kan klikke hjem fra sofaen og montere lige når det passer dig.

Om forfatteren

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Login

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Del på Facebook

Spred noget kærlighed og del siden med dine venner, så de kan få gavn af artiklen.

Shares