Vælg side

6 aktuelle tv-programmer, som du ikke må gå glip af

6 aktuelle tv-programmer, som du ikke må gå glip af

Sponsoreret indhold

Det er blevet mere og mere populært at streame fjernsyn, serie og film. Dog produceres der stadig underholdende og fængende flow-tv, som du kan læne dig tilbage og lade dig opsluge af i løbet af ugen. Dog er det ikke altid nemt at skabe sig et overblik over, hvad der er værd at se, om hvad der skal skrottes. Her giver vi dig en kort guide til 6 aktuelle programmer, som du nemt kan nyde i hverdagen.

 

X Factor

Det er en kæmpe klassiker, som har eksisteret i mange år. Det er underholdning på højt plan, det er X Factor. Læn dig tilbage, dyk ned i slikskålen og nyd nogle skønne mennesker, som opfylder deres drømme. Hvis du er klar på lidt ekstra spænding – og gerne vil odd’se på din favorit, så er der rig mulighed for at finde X Factor odds.

 

Badehotellet

Her bevæger vi os måske lidt mere hen mod de kvindelige seer, men der sker ugentligt flere dramatiske begivenheder på Badehotellet. Følg med i den ultrapopulære Tv2 serie hver mandag klokken 20. 

 

I hus til halsen

Boligprogrammerne er gennem de seneste par år blevet mere og mere populære i den danske sendeflade. Her er I Hus til Halsen ingen undtagelse. Gennem programmet følger du personer, som har svært ved at sælge deres hus og derfor får en hjælpende hånd af nogle eksperter, som får sat huset i stand, så det er klar til at blive solgt. Det er yderst let fordøjelig tv og nemt at have kørende i baggrunden i en travl hverdag. 

 

Kærlighed, hvor kragerne vender

Selvfølgelig ingen tv uden kærlighed. Succesprogrammet er vendet tilbage med en ny sæson, hvor du kan følge de skønne mænd i jagten på kærlighed helt ude på landet. Der er garanti for dårlig humor og store smil!

 

Løvens Hule

Et program for den mere erhvervsinteresseret kører på DR1 hver uge. I Løvens Hule kan du se forskellige iværksættere, der forsøger at skabe kapital og indhente hjælp fra eksperter til deres virksomheder. Hvis du selv går med en lille iværksætter i maven, så er det spændende at kunne følge med og se, hvad andre går og arbejder på.

 

Stormester

Hvis den står på humor, underholdning og rigtig weekendhygge, så skal du få familien lokket med til at se stormester. Her er programmet, som vil underholde hele familien og efterlade jer alle med et kæmpe grin. Gør det eventuelt til en konkurrence at se, om du ville kunne løse opgaverne bedre end programmets deltagere.

 

Om forfatteren

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Login

Seneste i forum

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Del på Facebook

Spred noget kærlighed og del siden med dine venner, så de kan få gavn af artiklen.

Shares