Vælg side

Sådan fungerer mobilt bredbånd

Sådan fungerer mobilt bredbånd

Sponsoreret indhold

Er du faldet over udtrykket mobilt bredbånd, men du ved ikke helt præcist, hvad det er? Mange selskaber tilbyder nu billigt mobilt bredbånd, men mange danskere ved ikke helt, hvad forskellen er mellem et traditionelt bredbånd og et mobilt bredbånd. Lad os lave om på det. 

Den største forskel på et traditionelt bredbånd og et mobilt bredbånd er måden, hvorpå forbindelsen får internet. Mens et traditionelt bredbånd får internet fra telefon- eller TV-stikket i dit hjem, opretter et mobilt bredbånd forbindelse til den nærmeste telefonmast i dit område. 

For dig er den store forskel, at en traditionel bredbåndsforbindelse kun vil levere internet til din adresse, mens med et mobilt bredbånd, vil du have internet uanset hvor du befinder dig. 

Hvad skal jeg vælge? 

Når du skal vælge, hvilken type internet du skal have, skal du først og fremmest overveje om du skal bruge dit internet udenfor hjemmet. For eksempel hvis du kører meget med bus eller tog, tager i sommerhus eller tager på ferier i udlandet, kan det være en rigtig god idé at købe et mobilt bredbånd. 

Det er også værd at overveje, om man skal have et lille USB-modem, som du nemt kan have i lommen når du er på farten, eller om du burde vælge en router, som skal have en strømkilde, men som kan koble flere enheder til internettet på samme tid. 

Hvis du har besluttet dig for, at du skal have et mobilt bredbånd, er det næste skridt at finde et billigt mobilt bredbånd, der passer til dit behov, og det er nemmere sagt end gjort. 

Hvilket selskab skal jeg vælge? 

Det kan være rigtigt svært at finde rundt i de uendelige tilbud på billige mobile bredbånd. Et stærkt bud på et selskab, som tilbyder et mobilt bredbånd, der passer til de flestes behov, er det fremadstormende selskab Duka. Fra kun 99 kr./md. kan du få et billigt mobilt bredbånd, som passer til de flestes behov. En stor fordel ved Dukas mobile bredbånd er, at det også kan benyttes i hele EU, så du kan have dit internet med på din ferie.

Duka tilbyder både mobilt bredbånd med et USB-modem eller via en router, hvorpå du kan tilkoble flere enheder til internettet. Duka benytter sig også af Danmarks bedste 4G-forbindelse, så uanset hvor du befinder dig i Danmark, vil du altid have hurtigt internet.

Du skal heller ikke bekymre dig om lange bindingsperioder, skjulte gebyrer eller andre ekstraomkostninger med et mobilt bredbånd fra Duka, da de hverken har bindingsperiode eller skjulte gebyrer. Du betaler den pris, du ser, og hvis det mobile bredbånd ikke passer dine behov, kan du altid sende det tilbage uden omkostninger. 

Se mere om Duka her.

Om forfatteren

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Login

Seneste i forum

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Del på Facebook

Spred noget kærlighed og del siden med dine venner, så de kan få gavn af artiklen.

Shares