Vælg side

Blomster og buketter der vil glæde både ham og hende

Blomster og buketter der vil glæde både ham og hende

Annoncør betalt indhold

Friske blomster bundet sammen til en buket, er bare virkelig fint og det er skønt at modtage. At vide at nogen har tænkt på én, og har brugt tid og penge på at overraske med blomster, det varmer ind i hjertet. Den følelse af at være noget særligt og betydningsfuldt, kan du også give videre til nogen, du holder af og har kær. Tit er det på de dage, der ikke i forvejen er nogen mærkedag eller hvor der ikke er nogen anledning, at vi bliver mest overrasket over at modtage gaver eller få blomster leveret til døren.

Bestil og få leveret blomster samme dag

Måske har du behov for at sende en buket i dag, fordi du lige er blevet mindet om en venindes fødselsdag eller vens jubilæum, du ikke havde fået skrevet i din kalender. Her er der heldigvis hjælp at hente og samtidig til at få levering samme dag som du bestiller. Bloomit tilbyder levering i hele landet fra lokale blomsterhandlere, der har samme-dags levering. Hvilket betyder at du kan få leveret dine blomsterhilsner samme dag som du bestiller dem. Afgiv din ordre i dag og spred glæde hos dem, du har kær.

Landsdækkende levering fra Bloomit

Måske tænker du at det ikke er billigt at sende blomster – og slet ikke, hvis du bestiller til levering samme dag som du bestiller. Men det er heldigvis ikke rigtigt. Mange buketter fås til rigtig gode priser og når det kommer til stykket, så er det heller ikke vigtigt om du bestiller og sender en dyr eller billig blomst. Det vigtigste er at blomsterne bliver leveret til modtageren sammen med din hilsen på kortet. Hos Bloomit finder du et kæmpestort udvalg af blomster til enhver anledning og til ethvert behov og stil. Her kan du både sende en blomsterhilsen i forbindelse med en fødselsdag, jubilæum eller bare fordi. En ’god bedring’ eller en ’bare fordi’ buket kan virke opløftende at modtage, så hvorfor ikke sende blomster og vise din omsorg til én, du holder af?

Blomster til både ham og hende

En blomster buket, er der måske en del, der kun kan komme i tanke om at give til en kvinde. Men blomster er også noget for ham. Blomster favner bredt og kan sammensættes på mange måder, så der både kan opnås feminine og maskuline udtryk og alt derimellem. Bestiller du en blomsterhilsen hos Bloomit, har du et stort blomsterudvalg at vælge imellem til de helt rigtige priser, og blomster og buketterne afspejler den sæson og årstid, vi befinder os i. Husk at du bestemmer hvilken dato leveringen skal ske. Leveringen foregår med pålidelige chauffører, der leverer dine blomster til tiden.

Om forfatteren

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Login

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Del på Facebook

Spred noget kærlighed og del siden med dine venner, så de kan få gavn af artiklen.

Shares