Vælg side

Tips til brugen af farverige blomster i dit hjem

Tips til brugen af farverige blomster i dit hjem

Annoncør betalt indhold

Indretning af dit hjem kan være en spændende tid i de første måneder efter at du er flyttet ind i et nyt sted, eller når du er på udkig efter en ændring i indretningsstil og farvepalet. Men det kan også føles overvældende til tider, fordi der er så mange ting at holde styr på og beslutte sig for, før man beslutter sig for, hvordan man ønsker, at det hele skal se ud. En ting, der altid skal overvejes nøje, er, hvilken slags blomster der skal gå i huset – farverne, formerne, størrelserne og den æstetiske appel vil have en stor indvirkning på, hvordan dit hjem ser ud og føles.

Vælg de rigtige farver

Røde blomster vil få et rum til at virke mere levende og muntert, mens blå blomster vil være bedre egnet til et soveværelse eller et arbejdsværelse, hvor du gerne vil fremkalde en følelse af afslapning. Hvis du ikke er sikker på, hvilke farver der passer godt sammen, kan du prøve at se eksempler på forskellige farvesammensætninger i magasiner eller ved at kigge på livstilsblogs online.

Det vigtigste når du skal købe blomster er blot, at du finder nogle i farver, som matcher det rum de skal bruges i. Derfor skal du overveje hvilke blomster der passer til dine billeder på væggene, dine farver på møblerne, og endda farven på tæppet der ligger under bordet. Det hele giver en følelse, og hvis det ikke passer sammen, så kan det hurtigt virke rodet, når man går ind i et rum.

Pluk selv blomster giver kant

En god måde at tilføje lidt kant til din indretning, kan være ved at plukke blomsterne du bruger i den selv. Dette kan gøre, at du kan finde fantastisk smukke blomster, som måske ikke ser ud som dem du finder hos blomsterhandleren. Blomster man ikke typisk køber, og blomster som måske har små skønhedsfejl, som gør dem unikke.

Hvis du er meget til prangende farver som lilla, gul og orange, så kan det være du skal gå på udkig efter blomsten Krokus. Den kommer i mange forskellige nuancer, og kan give liv til selv det mest kedelig rum.

Hvis du ikke ved hvor du kan plukke dem, så kan det være du skal på udkig efter nogen du kan plante selv, så du selv får din helt egen produktion af smukke farverige blomster. Du kan finde krokus her, så du kan starte allerede i morgen.

Overvej alle detaljerne

En af de vigtigste ting, når det gælder indretning og brugen af blomster i indretningen, det er at du overvejer alle detaljerne. Som beskrevet før, så betyder det, at du skal overveje alle farverne du bruger i et rum. Men det betyder også, at du skal overveje typen af blomster, hvor store blomsterne skal være, og hvor de skal placeres i rummet, for at give den rette effekt.

 

Om forfatteren

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Login

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Del på Facebook

Spred noget kærlighed og del siden med dine venner, så de kan få gavn af artiklen.

Shares