Vælg side

Tips og gode råd: 7 steps inden du låner penge online

Tips og gode råd: 7 steps inden du låner penge online

Ansøg nu og få lånet udbetalt med det samme.

Sådan lyder starten på en af de aktuelle tv-reklamer for forbrugslån. Der reklameres selvfølgelig for de smarte, hurtige og fordelagtige online lån, som udstedes i en lind strøm. Det er faktisk blevet helt moderne at låne penge på nettet.

Selvom du formentlig føler dig fristet af markedets lånetilbud, så gør du klogt i at sætte dig ind i de 7 vigtige steps i forbindelse med optagelsen af et lån.

Overvej hvor akut dit behov er

Du ønsker formentlig at optage et lån, fordi du har udset dig en vare eller ydelse, som du føler dig nødsaget til at erhverve. For at gøre købet til en realitet skal der selvfølgelig penge til. Disse penge kan enten komme fra din lønkonto, opsparing eller alternativt et lån. Hvilken løsning du skal vælge afhænger af din økonomi og dine behov. Har du ingen penge, og er dit behov for den givne vare eller ydelse meget akut, så kan du låne penge. Du bør dog overveje, om købet ikke kan udsættes en måned eller to, så du får mulighed for at spare op.

Betal din gæld ud først

Det er ikke nemt at blive godkendt til et lån, hvis man allerede skylder en større formue væk. Derfor bør du betale din gæld ud først, så du slipper for at skulle betale af på flere lån på en gang. Med flere lån på hånden kan du nemlig hurtigt miste overblikket. Find i første omgang ud af, hvor mange penge du skylder, så du kan få en idé om, hvornår du kan være gældfri.

Skær ned på unødvendige udgifter

Selvom man tjener penge for at bruge penge, så er der ingen grund til at sløse dem væk. Derfor råder vi dig til at skære ned på alle tænkelige unødvendige udgifter. Det kan for eksempel være, at du har udgifter til streamingtjenester, aviser eller anden underholdning, som du aldrig får brugt. Her er der ofte mulighed for at spare rigtig mange penge.

Sammenlign lånemarkedet

Er du ikke den mest erfarne låntager, så gør du dig selv en tjeneste ved at sammenligne lånemarkedet. Du har nemlig brug for at vide, hvilke lånetyper der findes, og hvilke låneselskaber du kan rette henvendelse til. Lån penge hurtigt via sammenligningsside hurtiglaannemt.dk, hvis du er nysgerrig efter at vide, hvilke fordele og ulemper der er ved de mest udbredte lånetyper. Der findes for eksempel forbrugslån, kviklån og mobillån.

Definér det ønskede lån

I femte trin skal du definere det ønskede lån. Her lyder opgaven ikke kun på at bestemme dig for et lånebeløb. Du skal også gøre dig tanker om løbetid og afdragsfrihed. Du er nødt til at gennemføre dette trin for at kunne gøre brug af næste tip.

Indhent en håndfuld lånetilbud

Så er tiden inde til, at du skal indhente tilbud på forbrugslån. Dette kan selvfølgelig klares digitalt, hvorfor du ikke behøver at trække i tøjet. Da du ikke nødvendigvis bliver godkendt hos alle, skal du gerne sende minimum 3 ansøgninger. Der er dog mulighed for at sende endnu flere, hvis man har mod på det.

Gennemlæs låneaftalen

Du har nu indhentet og sammenlignet markedets bedste lånetilbud. Derved kan du fortsætte til syvende og sidste step. Sidste step går på at gennemlæse den endelige låneaftale. Det er med vilje, at vi skriver gennemlæse i stedet for skimme, idet det er vigtigt, at du ikke overser vigtige betingelser.

Om forfatteren

Martin L. Christensen

Martin L. Christensen driver til dagligt bloggen Gode-Tips.dk og webshoppen Sitontop.dk, som sælger high end oppustelige kajakker og oppustelige paddle boards.

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Login

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Del på Facebook

Spred noget kærlighed og del siden med dine venner, så de kan få gavn af artiklen.

Shares