Vælg side

Sørg for at der er styr på hunden, inden du tager på ferie

Sørg for at der er styr på hunden, inden du tager på ferie

Annoncør betalt indhold

Når sommeren nærmer sig, så nærmer en lang ferie sig også – i hvert fald for de fleste. Efter en lang periode med en travl hverdag, kan man endelig stoppe op, puste ud og få tænkt lidt over tingene – det kalder på en ferie langt fra hjem. Selvom en sådan ferie er tiltrængt, så kan det nogle gange være lidt svært at få det hele til at hænge sammen, hvis man har en hund. Det er ikke alle steder, hvor det er lige nemt at have en hund med på ferien, og derfor du overveje, om du skal finde en løsning for hunden derhjemme, så du kan slappe helt af uden at tænke på de besværligheder, man kan rende ind i med en hund på rejsen.

En venlig hundepasser

Det første, du skal tænke over, hvis du har tænkt dig at lade hunden blive hjemme fra ferien, er selvfølgelig, hvem du gerne vil have til at passe personen. Det skal være en person, som du trygt kan overlade din hund til, så du ikke skal gå og bekymre dig, mens du er afsted.

Det kan med fordel være en person, du kender godt i forvejen, som måske bor i nærheden, og som selv har hunde – eller som i hvert fald er god til hunde. Hvis du ikke lige kender nogen, eller dem du kender også selv er på ferie, så er der også mulighed for at hyre en hundepasser. Det vil typisk være en person, som er rigtig glad for hunde, og derfor vil det også være en form for trygge hænder.

Hund i tæppe

Nok hundefoder

Selvom du har fundet en venlig sjæl, der vil passe på din hund, mens du er væk, så er det naturligvis stadig dig, der skal sørge for, at der er alt det, som hunden har brug i den tid – det er ikke noget, du skal lade hundepasseren sørge for, eftersom at du også ved præcis, hvad din hund skal have. Derfor bør du også sikre dig, at du har lavet et lille lager af hundefoder, så du er helt sikker på, at den i hvert fald ikke sulter, imens du er på ferie. Du skal passe på din lille hund, og så skader det heller ikke at gøre det lidt nemmere for personen, der skal passe hunden.

Lidt ekstra forkælelse til hunden

Hvis du har lidt dårlig samvittighed over at lade hunden blive hjemme alene, imens du hygger dig og slapper af på din ferie, så kan du eventuelt købe lidt ekstra forkælelse til hunden, så du ikke skal gå og tænke alt for meget på, hvordan hunden nu har det. Du kan eventuelt køb hundesenge hos Canem, hvis du tænker, at en god forkælelse kunne være en ny hundeseng. Ellers kan du også prøve noget specielt hundemad, som måske er lidt mere lækkert end det, du plejer at give hunden. Ellers er det også altid et hit med nyt legetøj – ligesom med børn er det rigtig sjovt for hunden med noget nyt at lege med, så det kan også være din lille gave til hunden, mens du er væk.

Hund og kvinde

Om forfatteren

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Login

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Del på Facebook

Spred noget kærlighed og del siden med dine venner, så de kan få gavn af artiklen.

Shares