Vælg side

Kom godt og trygt igennem bolighandlen

Kom godt og trygt igennem bolighandlen

Dette indhold er sponsoreret

Står du overfor et nyt kapitel i livet, hvor du enten skal investere i din første bolig eller måske skal skifte en tidligere bolig ud med en ny, er der nogle ting, du kan gøre for at gøre bolighandlen mere tryg og sikker. 

En juridisk støtte

Det kan virke intimiderende og kompliceret, at skulle i kontakt med en advokat, og det kan være svært at vurdere, hvornår det er nødvendigt. En god tommelfingerregel er, at det er bedre at tilknytte en advokat, før der er juridiske problemer. På https://www.nemadvokat.dk/boligadvokat/ er det blevet gjort væsentligt mere tilgængeligt og meget nemmere med en digital og hurtig løsning. En boligadvokat kan sikre sig, at alle juridiske aspekter af en bolighandel er som de skal være, herunder købsaftalen, tinglysning og refusionsopgørelse. De kan endvidere også sørge for kontakt til mægler og bank. På den måde sikrer man, at der er styr på så mange ting som muligt, før man binder sig til en meget afgørende handel i livet, og man kan undgå at stå med en dyr og unødvendig regning, som man kunne have sparet sig for. Får man indskrevet et advokatforbehold i købsaftalen, har man sikret sig en udvidet fortrydelsesret, hvis man skulle fortryde bolighandlen af den ene eller anden årsag.

Lav et ordentligt fodarbejde

For at undgå at stå i den situation, hvor man fortryder et boligkøb, er det vigtigt at lave sit fodarbejde. Det er en stor investering, og det er derfor en god idé at forberede sig så godt, som man kan, inden man nærmer sig en bolighandel. Sørg for at undersøge området, byplaner, brug noget tid i boligen og mærk, hvordan det er at være der. Er det en lejlighed, kan man spørge, om man må bruge en dag i lejligheden, så man kan høre, hvor lydt der er, og mærke de ting, som man bare ikke kan mærke, når man blot kommer og ser stedet i kort tid. 

Ryd op 

Der er nærmest intet værre end at lave dobbeltarbejde, og det kan man nemt komme til, hvis ikke man får ryddet godt og grundigt ud i de ting, man ejer, før man flytter. Sortér i tingene, sørg for at have mål på den nye bolig, så du kan se, om de ting, du har, kan være der. Lav eventuelt et moodboard med alle de ting, du tænker, du vil have det nye sted, så du kan se, om de passer sammen, inden det hele bliver rykket med. Så er der også tid til at få solgt ting, inden den store flyttedag melder sig.

Om forfatteren

Login

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Del på Facebook

Spred noget kærlighed og del siden med dine venner, så de kan få gavn af artiklen.

Shares