Vælg side

Her er danskernes foretrukne sofaer i 2022

Her er danskernes foretrukne sofaer i 2022

Annoncørbetalt indhold

Et af de møbler, som fylder mest i danskernes stue, det er selvfølgelig sofaen. Det er her, at vi slapper af, og her at vi socialiserer. Det betyder, at sofaområdet er et af de steder, som vi bruger mest tid ved, og derfor er det vigtigt med en sofa, som ser flot ud, og som gør noget godt for rummet.

 

Hvilken type sofa, danskerne vælger til deres stue, varierer selvfølgelig fra år til år, i takt med at moden ændrer sig og nye trends kommer på banen. I 2022 er det især de følgende sofaer, som har vundet danskernes hjerter.

 

Den naturlige sofa med stel af træ

 

Det har længe været populært med træ i stuen, og det gælder stadigvæk også for møbler såsom sofaer. Derfor er en af de mest populære sofaer blandt danskerne i dag stadigvæk en sofa med stel af træ. Det er nemlig en sofa, som passer ind i de fleste stuer, og som nemt kan trække naturen med indenfor i stuen. Samtidig giver træstellet illusionen af bløde former og endda varme, hvis man vælger en sofa med et stel i mørkt træ.

 

Sofaen som en iøjefaldende skulptur

 

Danskerne er i 2022 også blevet utrolig glade for sofaer, som er formet med bløde buer og skæve silhuetter. Sofaen må nemlig i dag gerne være mere end en stor bunke puder, som man kan synke ned i efter en lang dag. Den må også være en funktionel skulptur i stuen, som fanger øjet, og som indbyder til samtale på baggrund af dens udformning.

 

Et eksempel på en iøjefaldende sofa kunne være en Symfoni hjørnesofa, der byder på en flot buet afslutning på chaiselong og armlæn. Det er en sofa, som eksisterer i mødet mellem skulptur og komfort, og det betyder, at man med en Symfoni sofa får et flot blikfang til stuen med dens cognacfarvet læder.

 

Bløde materialer sikrer komforten

 

Komfort er dog stadig en af de vigtigste faktorer, når danskerne skal vælge en sofa, og det giver god mening, fordi vi bruger så mange timer henslængt i sofaens bløde puder. Det betyder også, at man i 2022 er begyndt at se nærmere på alternative materialer at lave sofaer af. Det hele behøver ikke kun at være læder eller stof.

 

Et alternativt materiale, som man har brugt i en del år nu, er selvfølgelig blød velour, som giver muligheden for fantastiske farver og god komfort. Et andet populært valg er også materialet bouclétekstil, som har et meget loddent udtryk.

 

Bouclé på sofaen gør nemlig sofaen både nem at rengøre og flot at se på. Ovenikøbet er materialet utrolig slidstærkt, så man ikke behøver frygte for hverdagens slid.

 

Modulsofaer sikrer fleksibilitet

 

Når man vælger sofa i 2022, så vælger man ofte en sofa, der skal holde i mange år. Men det betyder også, at der kræves en vis fleksibilitet af sofaen, og derfor er det i 2022 blevet utrolig populært med modulsofaer. Her får man nemlig muligheden for at designe en sofa, præcist som man ønsker den.

 

En modulsofa giver nemlig muligheden for at tilpasse sofaen ens stue, og ændre på dens udseende løbende. Det betyder, at bliver ens familie større, kan man nemt også gøre sofaen større, og flytter man i noget mindre, kan også nemt tilpasse ens sofa. På den måde får man en sofa, der kan følge med en gennem livets mange forandringer.

Om forfatteren

Login

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Del på Facebook

Spred noget kærlighed og del siden med dine venner, så de kan få gavn af artiklen.

Shares