Vælg side

Prøv streaming af film og serier online

Prøv streaming af film og serier online

I dag er det de færreste, der finder DVD’erne frem, når de skal hygge sig med en film. Der er sket meget inden for teknologiens verden, og specielt inden for den måde, som vi ser serier og film på. I dag er det blevet langt mere fleksibelt at se film og serier, efter at streaming er blevet muligt. Du er ikke længere afhængig af at skulle tænde for tv’et på et bestemt tidspunkt eller skulle tage i biografen for at se de nyeste film. I dag er mulighederne mange, og du kan stort set se film og serier, når du har lyst.

De store udenlandske streamingtjenester

Det er de færreste, som i dag ikke har hørt om Netflix. Netflix er blevet symbolet på streamingtjenester og har længe været flagskibet inden for genren. Der er dog kommet mange flere spillere på markedet, men Netflix er stadig den helt store. Netflix har samtidig, udover at være en almindelig streamingtjeneste, været med til at producere nogle store serier og film, som har gjort, at de har været med til at kunne blive ved med at være førende på området.

HBO er efter Netflix nok den anden helt store streamingtjeneste, som blandt har stået bag den helt store seriesucces Games of Throne. Der er ikke mange serier, som har oplevet den samme succes som Games of Throne, og det har også gjort, at HBO er blevet verdenskendt.

Se tv, når du vil

Den helt store fordel ved streaming er, at du kan se serie og film, når du vil. Vi kender alle til at have en travl hverdag, derfor er det heller ikke lige sikkert, at du er hjemme, når de sender din yndlingsserie i tv’et. Så er det smart, at du kan hoppe ind på en streamingtjeneste og se afsnittet, når det passer dig.

Tilbage i 00’erne havde vi alle sammen store reoler med DVD’er, som fyldte flere vægge. Trods det var det altid en udfordring at have de nyeste film, da der godt kunne gå lang tid, før filmen blev udgivet på DVD efter at have været i biografen.

Det store udvalg er en af de andre store fordele ved at streame film online. Du kan i dag finde alle film online, og der bliver hele tiden lagt nye film op. Det smarte ved de online streamingtjenester er også, at når du har haft din bruger i noget tid begynder streamingtjenesterne også at komme med forslag til, hvilke film du skal streame næste gang. Så hvis du ikke lige ved, hvad den næste serie, du skal se, skal være, kan du altid finde inspiration.

Der er i dag stort set ikke en tv-kanal, som ikke har et website, hvor du kan streame deres programmer fra. Selv DR har en hjemmeside, hvor der ligger masser af serie og film, som du kan streame helt gratis. Desuden er der også et stort arkiv med klassikere, som er blevet en del af den danske kulturkanon, som er tilgængelig hele tiden.

Om forfatteren

Martin L. Christensen

Martin L. Christensen driver til dagligt bloggen Gode-Tips.dk og webshoppen Sitontop.dk, som sælger high end oppustelige kajakker og oppustelige paddle boards.

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Login

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Del på Facebook

Spred noget kærlighed og del siden med dine venner, så de kan få gavn af artiklen.

Shares