Vælg side

Julelys, bloklys og julebelysning

Julelys, bloklys og julebelysning

Find inspiration til dine julelys

Julen er ikke kun børnenes tid, men også lysenes tid.

Julelys er med til, at gøre julen ekstra flot og ekstra magisk.

Det at købe julelys er blevet en hel kunst i sig selv. Det vælter frem med nye typer julelys, bloklys og LED julelys. Og rigtigt mange gør meget ud af, at dekorere deres huse med lys. Både indvendigt og udvendigt.

Bloklys har stigende popularitet

Det ser flot ud når man har lavet en juledekoration med bloklys. De holder iøvrigt i meget lang tid og er ikke særligt dyre.

Her er lidt inspiration til juledekorationer med bloklys.

Juledekorationer med bloklys julebelysning
 

Adventslys til de hyggelige søndage

Den største tradition i julen – når det kommer til lys – er adventslysene, hvis vi ser bort fra lysene på juletræet selvfølgelig.

Find inspiration til dette års flotte adventslys eller adventskrans.

adventskrans adventslys og adventsdekorationer inspiration

Kalenderlys er elsket af børn

Kalenderlys er elsket af stort set alle børn. Det er nemlig en kærkommen nedtælling til gaveregnen. Så snart der tændes ild i den første væge, så ved vi alle, at jule er nær. Og så er det for mange en tradition hver dag at skulle tænde lys sammen med deres børn. For at bruge en gammel kliche, så får ungerne julelys i øjnene.

Er du på jagt efter en juledug, så kig iøvrigt her. Et udvalg af flotte juleduge og andre hyggelige julesager.
juleduge

Her er lidt inspiration til året kalenderlys.

inspiration kalenderlys julekalender

Julebelysning og julelys på lagersalg

Ja, det lyder skørt. Men der er faktisk lagersalg af julelys og julebelysning før det er jul. Og det er jo bare dejligt for os. Det betyder nemlig, at vi kan købe vores julebelysning til få penge – eller hos os betyder det bare endnu flere smukke lys.

Jeg synes, lige vi skal slutte artiklen af med en lille video af amerikansk udendørs julelys og julebelysning. “Alting er større i USA” – stadig 🙂
Julen er også en tid, hvor vi sætter lys på vores kæres gravsteder. Så find nogle pæne julelys og dekorationer og pynt gravstedet op. Har du brug for en bedemand, så tøv ikke med, at kontakte Kronjyllands Begravelsesforretning. De holder til i Randers og dækker hele nærområdet med deres små lokale filialer, som f.eks. en bedemand i Havndal og en bedemand i Mariager.

Om forfatteren

Martin L. Christensen

Martin L. Christensen driver til dagligt bloggen Gode-Tips.dk og webshoppen Sitontop.dk, som sælger high end oppustelige kajakker og oppustelige paddle boards.

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Login

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Del på Facebook

Spred noget kærlighed og del siden med dine venner, så de kan få gavn af artiklen.

Shares