Vælg side

Ønskeseddel inspiration: Tips til hvad du kan ønske dig til jul

Ønskeseddel inspiration: Tips til hvad du kan ønske dig til jul

Er du på bar bund, når det kommer til gode julegaveønsker? Bare rolig. Du er langt fra den eneste, der har det sådan. Derfor har vi her påGode-Tips.dk besluttet os for at hjælpe dig så godt som vi nu kan.

Vi har lavet en lille guide til gode gaveønsker du enten selv kan skrive på ønskesedlen eller købe til en du holder af. Guiden er opdelt i gaveønsker til hende, gaveønsker til ham og til sidst slutter vi af med de klassiske julegaveønsker. Er du klar på at blive inspireret? Så læs med nu!

Gaveønsker til hende

Vi starter med at kigge lidt på en håndfuld julegaveønsker til hende. Ønskerne er meget forskellighed med henblik på at ramme så mange forskellige kvindetyper som muligt. Tag et kig og se om du ikke kan bruge i hvert fald én af julegaveideerne.

 1. Kropsbehandling

Til den travle kvinde, der knokler hårdt på arbejde og måske i træningsskoene, er det rart at kunne trække stikket engang i mellem. I den forbindelse anbefaler vi at give en kropsbehandling – for eksempel en full body massage. Sådan en gave vil helt sikkert falde i god jord hos hende, der trænger til at slappe lidt af og få genopladet batterierne.

 1. Nyt tøj

Hvis der er noget som ALTID kan bruges, så er det tøj. Derfor er denne gaveide en af de mere sikre at give i julegave til hende. Dog er det vigtigt, at du ikke finde noget tøj, der ligger alt for langt væk fra hendes nuværende stil. Forsøg evt. at finde noget tøj fra et mærke hun allerede går med. Gør du det, så er sandsynligheden for, at julegaven bliver byttet meget mindre.

 1. Skønhedsprodukter

Vi bliver lidt i den samme boldgade. Skønhedsprodukter er også en af de mere populære gaveønsker til hende. Igen anbefales det at finde et brand som du ved, at hun godt kan lide eller foretrækker. Der findes MANGE forskellige brands inden for skønhedsprodukter. Derfor gælder det om at holde tungen lige i munden, hvis du vælger at give hende dette i julegave.

 1. Brugskunst

Kan hun godt lide at indrette, se boligprogrammer i TV og måske læse boligmagasiner? Så skal du måske forsøge dig med brugskunst. Brugskunst kommer i mange forskellige afskygninger, hvilket vil sige, at du har ekstra god mulighed for at give en lidt mere personlig julegave. Hvis hun for eksempel tit har ”beklaget” sig over, at den ene væg i stuen er meget bar og kedelig, så kan du med fordel overveje at forære hende et lille maleri.

Gaveønsker til ham

Nu er det blevet tid til at finde populære julegaveønsker til ham og mændene. Nogle vil mene, at mænd er lidt nemmere at give julegave til. Om det passer vil vi ikke gør os kloge på. Dog vil vi gerne kloge os lidt på, hvad du kan give ham i julegave dette år.

 1. Gadgets

Hvis der er noget mange mænd elsker, så er det gadgets. Og med gadgets menes der gadgets af enhver tænkelig art: Det kan være smarte ting til bilen, køkkenet, kontoret eller måske toilettet. En af de store fordele ved at give gadgets i julegave til ham er, at det typisk vil være en af de sjovere julegaver at få.

 1. Ting til køkkenet

Kan han godt lide at lave mad? Følger han meget med i Nak og Æd på DR2? Eller har han en drøm om at blive en bedre kok? Uanset set hvad, så kan du imødekomme hans drømme, ønsker og interesser ved at give ham noget til køkkenet. Det kan for eksempel være den nye kartoffelskræller eller måske den avancerede køkkenmaskine, der lader ham lave alt fra croissant-dej til hjemmerørt mayo.

 1. En tur i en racerbil

Trænger han til en oplevelse, hvor han virkelig kommer til at føle sig i live? Så giv ham en tur i en Lamborghini eller Ferrari. Der findes flere udbydere rundt omkring i landet, hvor det er muligt at booke en tur i en racerbil. Hvis der virkelig skal være smæk på, så book en tur, hvor han er co-driver. Så kan han nemlig opleve, hvordan det er at sidde i en bil, der bliver kørt og styret af en professionel racerkører. Det er noget, der kan mærkes! 

 1. Elektronik

Vi ved godt, at det er lidt af en kliche, men mænd er altså også glade for elektronik. Derfor skal denne ide selvfølgelig også med på listen. Af gode elektronik-julegaver kan der for eksempel nævnes en spillekonsol som Playstation, et par nye højttalere eller måske en smart vejrstation, så han kan følge med i, hvordan vejret arter (det kan jo ske, at Peter Tanev tager fejl).

De klassiske gaveønsker

Som lovet kommer her en top-3 med klassiske julegaver du – næsten – altid kan ty til, hvis de ovenstående slår fejl.

 • Bøger
 • Sokker og underbukser
 • Gavekort

Om forfatteren

Martin L. Christensen

Martin L. Christensen driver til dagligt bloggen Gode-Tips.dk og webshoppen Sitontop.dk, som sælger high end oppustelige kajakker og oppustelige paddle boards.

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Login

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Del på Facebook

Spred noget kærlighed og del siden med dine venner, så de kan få gavn af artiklen.

Shares