Vælg side

Gode tips til at holde din ansigtshud ung og sund

Gode tips til at holde din ansigtshud ung og sund

Annoncørbetalt indhold

Det er nok de færreste kvinder – eller mænd for den sags skyld – der ikke kunne tænke sig en ung og sund ansigtshud. Det er dog ikke sådan ligetil blot at opretholde en fin ansigtshud, for huden udsættes for lidt af hvert i hverdagen, hvor alt fra solen til kosten spiller en rolle for, hvordan din hud tager sig ud.

Oplagte tips til at holde din hud ung og sund ville derfor også være altid at spise sundt, og undgå solen. Men helt ærligt… hvem har lyst til aldrig at nyde solen igen? I stedet for at gå på kompromis med kost og solskin har vi fundet nogle andre tips til dig, der gerne vil holde huden i dit ansigt i knivskarp form – uden, at det går udover din livskvalitet.

Ansigtspleje

Det kommer næppe som nogen overraskelse, at ansigtspleje er et af de bedste tips – hvis ikke dét bedste tip – til at holde din ansigtshud smuk og ren. Der findes en nærmest uendelig liste af alle mulige produkter til dit ansigt, men du kommer langt med ”the basics”, altså et produkt, der holder din hud ren kombineret med et produkt, der plejer din hud.

Til rengøring af huden kan du f.eks. vælge en cleansing foam, der både renser huden og fjerner eventuelle rester fra din makeup. Her skal du være opmærksom på at vælge en foam, der ikke udtørrer huden.

Til efterfølgende at pleje ansigtshuden kan du vælge en ansigtscreme med SPF, da du her får det bedste fra to verdener. Ansigtscremen plejer selvfølgelig først og fremmest din hud, men udover det gør SPF’en også, at du er beskyttet mod solen. Du behøver således ikke både at bruge solcreme og ansigtscreme – her er produktet kombineret i et.

Andre gode tips

Udover den egentlige ansigtspleje er der også en række andre foranstaltninger, du kan gøre, som er ret lette at gå til. Den første er, at du bør dyrke regelmæssig motion. Motion er nemlig ikke bare godt for dit generelle velvære, men også for din hud.

En anden ting, der er relativt nem at gøre noget ved, at din nattesøvn. Sørg for at få min. 7-8 timers søvn hver nat – det vil din ansigtshud elske dig for, og du undgår samtidig sorte render under øjnene.

Og så til sidst et tip, der ikke nødvendigvis er nemt at slippe af med, men som hjælper meget. Hvis du ryger, så stop med det! Røg er som gift for din hud, og ryger du, mindsker du chancen for at opretholde en sund og frisk hud i mange år fremover. Og hvem har lyst til det?

Om forfatteren

Login

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Del på Facebook

Spred noget kærlighed og del siden med dine venner, så de kan få gavn af artiklen.

Shares