Select Page

Advertisement

Cookies & Data

Cookies & GDPR (persondataforordning)

1. Ejeroplysninger

Poorboy’s World
40408926
Ingridsvej 12
8600 Silkeborg
Email: martin@gode-tips.dk

2. Dette website anvender cookies

En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer el. tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

3. Sådan sletter eller blokerer du for cookies

Sådan sletter eller blokerer du cookies

4. Formål med cookies på vores website:

  • At gemme dine indstillinger.
  • Trafikmåling og statistik.
  • Målretning og frekvensstyring af annoncering.

5. Tredjeparter med adgang til at sætte cookies

Google (måling af trafik), Hotjar (brugeradfærd), Facebook (SoMe integration), Wordpress – INTET videregives eller sælges til anden side og bruges kun internt.

6. Persondata

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver samtykke hertil, og vi indsamler ikke personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Du afgiver dine personlige oplysninger på eget ansvar. Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

7. Persondataforordning

På et mere almindeligt sprog, så gør GPDR’en det, at den giver dig lidt bedre kontrol over dine data rundt omkring hos de virksomheder, som du har været i kontakt med.

Du kan bede om, at få udleveret al din data. Få al din data slettet. Få af vide, hvilke data virksomheden har om dig og hvad de vil bruge den til. Virksomheden må ikke have data om dig, som ikke er relevant at opbevare for virksomhedens virke.

Den data som indsamles om dig er ikke personfølsom data, men “almindelig” persondata. Den data som indsamles er nødvendig for, at kunne lave handler og sende varerne til dig. En anden type data, som indsamles er hvor de besøgende kommer fra, hvor lang tid de er på siden og hvilke sider de besøger. Disse kan dog ikke spores til dig mere specifikt end, at en person fra en given by har besøgt en given side.

Hvilke data har vi om dig?

Hvis du kommenterer, skriver dig op til nyhedsbrevet eller opretter dig til vores fora, så har vi følgende oplysninger på dig (hvis du har opgivet “rigtige” oplysninger vel at mærke):

  • Navn
  • Brugernavn
  • Kodeord
  • Email
  • Webside(r) (skal kun opgives frivilligt)
  • Kommentare
  • Titel (skal kun opgives frivilligt)
  • Om-tekst (skal kun opgives frivilligt)
  • Socialemedier-profiler (skal kun opgives frivilligt)
  • Lokation (skal kun opgives frivilligt)
  • Tidszone (skal kun opgives frivilligt)

Som nævnt så kan al data downloades og/eller slettes.

Giv noget kærlighed, giv et like ❤️

Login

Seneste i forum

Pin It on Pinterest