Vælg side

3 gadgets til bilen du ikke kan undvære

3 gadgets til bilen du ikke kan undvære

Annoncørbetalt indhold

Bilen er ikke mere blot et køretøj, der transporterer os fra A til B. I dag lægger vi nemlig en stor del af vores identitet i den bil, vi vælger. Derfor skal bilens gadgets naturligvis også være helt i top. Her får du 3 smarte gadgets til din bil, du absolut ikke kan undvære.

En god mobilholder

Det moderne menneske bruger sin mobiltelefon til alt: GPS, musik, opkald og meget mere. Men det siger sig selv, at du ikke skal bruge din telefon, når du kører bil. Derfor har du behov for en god telefon holder til bil, så du fuldt ud kan koncentrere dig om trafikken.

Der findes utallige løsninger indenfor mobilholdere. Du kan f.eks. vælge en holder til instrumentbrættet eller til luftkanalen, og du kan sågar få holdere med trådløs oplader.

Med en praktisk mobilholder har du altid fokus på vejen, og ringer din telefon, behøver du ikke at løfte hænderne fra rettet. På den måde kører du både lovligt og sikkert samtidig med, at du altid har din telefon ved din side.

En anti-slip måtte

Bliver dine småting nemt væk for dig i bilen? Så har du brug for en anti-slip måtte. En sådan måtte er lavet i silikone og kan klæbe sig fast til lodrette og vandrette flader.

Alt, du skal gøre, er at sætte måtten fast på instrumentbrættet og lægge dine nøgler, solbriller eller telefon i den. Du vil nu altid have styr på dine ting i bilen. Den lille måtte er nem at rengøre, og mister den even til at klæbe, skyller du den blot under vand. Herefter er den så god som ny.

En isskraber med fastmonteret luffe

I løbet af den danske vinter kan vi ikke komme udenom at skrabe is eller sne af bilen i ny og næ. Det er både en kold og kedelig opgave, der skal overstås hurtigt inden køreturen.

Heldigvis kan du med en isskraber med fanstmonteret luffe gøre iskrabningen lidt varmere og sjovere. Luffen forhindrer, at der kommer is og sne på din hånd, og den er stor nok til, at du sagtens kan have dine handsker på under. Opbevarer du den i bilen, vil du aldrig mere fryse om hænderne, når bilen skal skrabes fri for sne og is.

 

Om forfatteren

Login

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Del på Facebook

Spred noget kærlighed og del siden med dine venner, så de kan få gavn af artiklen.

Shares