Select Page

Spar penge på engangsvaskeklude

Spar penge på engangsvaskeklude

Engangsvaskeklude til den halve pris!

Det er dyrt at få børn. Alligevel gør vi alt hvad vi kan for, at de har de absolut bedste vilkår. Og specielt når det kommer til renlighed og deres helbred. Fx. bliver de vasket og skiftet et utal af gange hver evig eneste dag i mange år. Det kan være hårdt for de små nusser, at blive skrubbet så meget, så vi vil gerne købe de bedst egnede produkter. Det gør det dyrt, at have børn. Men der findes nogle meget simple løsninger på, at spare penge. I dette tilfælde er der lige præcis 50% at spare. Det kan hurtigt blive til mange sparede kroner.

Og hvad er tricket så? Du klipper såre simpelt alle dine engangsvaskeklude i to! Og vupti, så har du sparet 50% på den konto 🙂 Ja du kan da endda spare endnu mere, hvis du klipper dem i 4, meeeen, så skal det nok ikke være den helt store baby, som har lavet stort 😉

Det er sjældent man alligevel kan bruge vaskekluden i stor format alligevel, og den er meget nemmere at kontrollere i halv størrelse. Du får som regel 80 stk engangsvaskeklude for 8kr eller 100 stk for 10kr, så regnestykket er simpelt – du sparer 50%.

Og nu vi har snakket om, at gøre det bedste for ens børn, så se min post om rabat på billetter til LEGOland.

About The Author

Martin L. Christensen

Martin L. Christensen driver til dagligt bloggen Gode-Tips.dk og webshoppen Sitontop.dk, som sælger high end oppustelige kajakker og oppustelige paddle boards.

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg os og få rabatter og tips på Facebook

Facebook opslag

3 hours ago

Gode-Tips.dk

❤️This story told to us by Helen Donaldson the Officer in charge of Hervey Bay is too good not to share.

A crew were transporting a patient to the palliative care unit of the local Hospital and the patient expressed that she just wished she could be at the beach again.Above and beyond,the crew took a small diversion to the awesome beach at Hervey Bay to give the patient this opportunity – tears were shed and the patient felt very happy.
Sometimes it is not the drugs/training/skills – sometimes all you need is empathy to make a difference!

Great work Hervey Bay team Danielle & Graeme the Service is very proud of you.
... See MoreSee Less

View on Facebook

Seneste i forum

Kategorier

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Del på Facebook

Spred noget kærlighed og del siden med dine venner, så de kan få gavn af artiklen.

Shares