Vælg side

Spar penge på engangsvaskeklude

Spar penge på engangsvaskeklude

Engangsvaskeklude til den halve pris!

Det er dyrt at få børn. Alligevel gør vi alt hvad vi kan for, at de har de absolut bedste vilkår. Og specielt når det kommer til renlighed og deres helbred. Fx. bliver de vasket og skiftet et utal af gange hver evig eneste dag i mange år. Det kan være hårdt for de små nusser, at blive skrubbet så meget, så vi vil gerne købe de bedst egnede produkter. Det gør det dyrt, at have børn. Men der findes nogle meget simple løsninger på, at spare penge. I dette tilfælde er der lige præcis 50% at spare. Det kan hurtigt blive til mange sparede kroner.

Og hvad er tricket så? Du klipper såre simpelt alle dine engangsvaskeklude i to! Og vupti, så har du sparet 50% på den konto 🙂 Ja du kan da endda spare endnu mere, hvis du klipper dem i 4, meeeen, så skal det nok ikke være den helt store baby, som har lavet stort 😉

Engangsvaskeklude - spar penge på at dele dem over

Det er sjældent man alligevel kan bruge vaskekluden i stor format alligevel, og den er meget nemmere at kontrollere i halv størrelse. Du får som regel 80 stk engangsvaskeklude for 8kr eller 100 stk for 10kr, så regnestykket er simpelt – du sparer 50%.

Og nu vi har snakket om, at gøre det bedste for ens børn, så se min post om rabat på billetter til LEGOland.

Om forfatteren

Martin L. Christensen

Martin L. Christensen driver til dagligt bloggen Gode-Tips.dk og webshoppen Sitontop.dk, som sælger high end oppustelige kajakker og oppustelige paddle boards.

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Login

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Del på Facebook

Spred noget kærlighed og del siden med dine venner, så de kan få gavn af artiklen.

Shares