Vælg side

Savner du også en kvinde i dit liv? – her får du 4 tips til at få en kæreste

Når man når en vis alder, kan det være svært at finde en kæreste. Hvor møder man singlekvinder og hvordan kommer man i kontakt med dem? Vi guider dig til finde, kvinden i dit liv.

At se godt ud

At se godt ud, er et vidt begreb. Men der er nogle generelle ting, du kan gøre for at se attraktiv ud, overfor det modsatte køn.

Hygiejne: At have en god hygiejne, vil forstærke din tiltrækning overfor det modsatte køn. Hvis du sørger for at se ren og pæn ud, skifte lagner, børste tænder og bare generelt passe på dig selv, kan kvinderne se det, og det vil helt sikkert give et positivt resultat. I forhold til at holde dig soigneret, kan du undersøge forskellige redskaber og gadgets fra Made4men, hvor de sælger alt hvad en mand kan begære.

Pas på dig selv: en sund mand, er en lækker mand. Mange kvinder, tænder på en mand som ser sund og veludhvilet ud. Du kan opgradere din sundhed ved at motionere mere, spise sundere og sove mellem 7-8 timer hver nat. Sørg for at spise varieret, og hold igen med alkohol og fastfood.

At være åben, positiv og imødekommende

Ofte kan noget så småt som en god attitude, være det som kvinder finder attraktivt. Men hvordan er det lige man ændrer sin attitude, eller måske mere, sin måde at beskue livet på? Her er det vigtigt at du begynder at blive mere selvbevidst i den måde du opfører dig på.

Det kan være alt fra, den måde du snakker til dine kollegaer på, til den måde du går på. Et glad og positivt menneske, udstråler velvære og tilfredshed, og det kan kvinder mærke. Hvis du går og har krise i dit liv, kan det være en god idé at snakke med en coach, psykolog eller psykoterapeut om det. Herved kan du komme ud på den anden side, positiv og klar, til at møde din drømmekvinde.

At gå på datingsites

Det kan være tricky at finde ud af hvordan man skal finde, og komme i kontakt med singlekvinder. Dating har ændret sig markant på de sidste ti år. I dag finder mange deres nye partner, på internettet eller på arbejdspladsen. Men, det kan være svært at finde en sød kvinde, på arbejdet, hvis størstedelen består af mænd.

Derfor anbefaler vi at du søger lykken et andet sted, som for eksempel datingsites. Du tænker sikkert at datingsites, er noget som unge mennesker bruger, men det er faktisk muligt at finde rigtig mange modne damer. Eroti.dk har skrevet en guide i, hvilke datingsites modne kvinder bruger.

At gå på kompromis

At gå på kompromis er sidste trin i at gøre den kvinde, du har set dig varm på, til din kæreste. Det kan være rigtig svært, at gå på kompromis, hvis man har boet alene længe og er vant til at alting foregår efter ens eget hoved. Kompromis er fundamentet af et godt forhold, i kan diskutere, blive enige og ende ud med at i begge enten er tilfredse eller oprevet og skuffet. Her er det vigtigt at man kan gå på kompromis, for at få det til at fungere for jer begge to. Din kæreste og du, vil sandsynligvis skændes en hel del, hvis ikke du lærer at gå på kompromis. Kompromis betyder nemlig også at gøre plads, til et andet menneske i dit liv.

Om forfatteren

Martin L. Christensen

Martin L. Christensen driver til dagligt bloggen Gode-Tips.dk og webshoppen Sitontop.dk, som sælger high end oppustelige kajakker og oppustelige paddle boards.

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Login

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Del på Facebook

Spred noget kærlighed og del siden med dine venner, så de kan få gavn af artiklen.

Shares